BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.475,31
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında 6 Ekim'den beri kayıp olan Fatma Uyanık aranıyor. Peki Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Müge Anlı 20 Kasım Fatma Uyanık güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

KARAMAN'da en son bağ evinde görüntülenen ve kendisinden haber alınamayan 31 yaşındaki Fatma Uyanık her yerde aranıyor. 46 gündür kendisinden haber alınmayan Fatma Uyanık'a ne oldu herkes merak ediyor. Gelin Fatma Uyanık olayına yakından bakalım.

6 Ekim tarihinden beri kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İki görgü tanığının ortaya çıkmasıyla birlikte herkes Fatma Uyanık'ın akıbetini merak ediyor. 45 gündür kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık öldürüldü mü?

VAHAP VARLI TELEFONLARI AÇMIYOR

Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre Fatma Uyanık'ın kaybolduğu gün Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın vardı. Hızla olay yerinden geçen Vahap Varlı ise olayları reddediyor

VAHAP VARLI: BEN O GÜN KAZA YAPTIM

Vahap Varlı ise o gün arabasında kesinlikle bir kadın olmadığını söylüyor. Bir kaza yaptığını dile getiren Vahap Varlı iddiaları sert bir dille reddediyor.

İKİ OLAY ÜZERİNDE DURULUYOR

Hem Vahap Varlı'nın hem de Mehmet Dağcı'nın iki farklı ifade vermesi ise şüpheleri ortaya çıkarıyor. Bu durumda ise iki olay kalıyor. Ya Vahap Varlı ya da Mehmet Dağcı yalan söylüyor. 

VAHAP VARLI ORTAYA ÇIKTI

Bugünkü canlı yayında Vahap Varlı uzun aradan sonra ortaya çıktı. Vahap Varlı kendisine yapılan suçlamaları kabul etmeyeceğini söyledi.