BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,03
ALTIN 2.306,17
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 Ekim'den beri kayıp olan Fatma Uyanık aranıyor. Karaman'da kaybolan Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Acılı aile Fatma Uyanık'ın kaçırıldığını söylüyor.

Abone ol

6 Ekim'den beri kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Acılı aile çocukları Fatma Uyanık'ı bulmak için harekete geçti. 32 yaşında olan Fatma Uyanık'ın kaçırıldığı haberi üstünde duruluyor. Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Karaman'da yaşayan acılı aile bugün canlı yayında deyim yerindeyse feryatlarını döktüler. Jandarma ve güvenlik güçleri tarafından araması devam eden Fatma Uyanık ile ilgili henüz bir iz bulunamadı.

Fatma Uyanık kaybolduğu gün annesiyle birlikte şehir merkezinden uzak bir yere gitti. Orada bir gün kalan anne ve kız şehre dönmek için hazırlandı. Fakat 32 yaşındaki Fatma Uyanık, şehirden uzak kulübede kalmaya devam etti. Anne Uyanık, akşam olmasına rağmen kızının bahçeden gelmemesi üzerine jandarma ve polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, Uyanık'ın bulunması için çalışma başlattı.

AİLE ZORLA KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Fatma Uyanık'ın ailesi kızının zorla kaçırıldığını düşünüyor. Müge Anlı'nın acaba sevdiği adamla mı kaçtı sorusu üzerine acılı aile böyle bir şey olmadığını hatta kardeşleri Fatma'nın evlenmek için acele etmediğini dile getirdiler.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Fatma Uyanık'ın arama çalışmaları hem jandarma hem de diğer güvenlik güçleri tarafından devam ediyor.