BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,37
MEDYA

Müge Anlı Fatma Demir cinayetinde şok itiraf! Necla yine ağzından kaçırdı

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı programında Fatma Demir Cinayeti’nde yeni gelişme yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in en çok takip edilen konusu olan Fatma Demir Cinayeti’nde yine şok bir gelişme yaşandı. Necla dün “Biz de bunu yapmazdık” demişti. Bugün yine bir itirafta bulundu!

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı programında son zamanlarda en çok konuşulan konu Fatma Demir Cinayeti. Fatma Demir’in gelini Necla, 25 Mayıs’ta bir itirafta bulunmuştu ve Güladiye’ye “İntihar edeceğim demeseydi biz de bunu yapmazdık” demişti. Necla bugün de ağzından kaçırdı! Fatma Demir’in katili bulundu mu? Fatma Demir cinayetinde, Necla'nın şok eden itirafı ne?

Yayın sonrası yaşananlarla ilgili bir bant yayınlandı. O bantta yaşananlar ve onların üzerine konuşulanlar şu şekilde:

“Bütün köy ayaktayken Güladiye içerde? Bu soruları bir tek Necla’ya soramam. Güladiye’de gitmemiş aramaya” dedi. Ali Akyol, “Necla’ya inanmıyorum. Buradan çıkışta doğru savcılığa gidiyorum” dedi. Müge Anlı, "Herkes aramaya çıktığında neden erkek arkadaşınla mesajlaştınız? Herkes Fatma Demir’i ararken neden ırmak kenarına bakın demediniz? Herkes ararken siz neden çıkıp da seslenmediniz? Güladiye’ye ithafen en son Pazar günü 6’da gördüm fındık topluyordum daha sonra görmedim dedin. Bunu neden söyledin” dedi. Güladiye “Muhtar bize öyle söylettirdi” dedi. Anlı “Peki Necla neden sabah çıktığını söylüyor? Madem muhtar söylettirdi, neden ayrı ayrı şeyler söylüyorsunuz” dedi. Madem annenize ulaşamadınız telefon ile 10 saniye ve 40 saniye nasıl siz konuştunuz? Gece saat 1’inde neden mesajlaştınız, siz ayrı yerlerde miydiniz? Sana akşam intihar edeceğini söyleyen kayınvalideni saatlerdir ortada yok neden aramıyorsun? Madem intihar edeceğini biliyorsun neden gidip ırmak kenarına gidip kurtarmadınız? Gibi kilit sorular soruldu. Bu sorulara verdiğiniz cevaba akla mantığa sığmıyor dedi ve Fatma Demir’in oğlu ve Necla Demir’in babasına inanıp inanmadığını sordu. Onlar da inanmıyoruz dediler.

Güladiye ve Necla yüzleşmesinde şok itiraf

Yayın sonrası Güladiye ve Necla bir araya gelerek konuştular. Konuşmaları baya tartışmalı geçti. Müge Anlı, “Sana turşuyu koy sen yapamazsan ben yaparım dediyse neden bir daha gidip sarımsak alıyor? Hani sana suyu koy deyip sarımsak ve biber almaya gitmişti?” sorusunu yöneltti. Necla ağzından yine bir şey kaçırdı! “Hidayet’i buluştuğunu şey yaparsın peşinden gidersin, takip edersin” dedi. Yani Hidayet ve Fatma Demir berabermiş. Arif Verimli o gün ne demek istediğini sordu. Necla Demir yine tutarlı bir cevap veremedi. Ayrıca köyden birisi Necla'nın annesinin cenazesinde Hidayet'in intikamı alacağım dediğini söylemiş.

Sitene Ekle