BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,45
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Çataloğlu ailesinin feci sonu gerçek ortaya çıktı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Çataloğlu ailesi her yerde aranıyordu. Evleri yanan fakat herhangi bir cesede rastlanmayan Çataloğlu ailesiyle ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşanıyor. Çataloğlu ailesi ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

KASTAMONU'da geçtiğimiz haftalarda yanan ev adeta gizemini koruyordu. Evden sadece 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nun cesedi ortaya çıkmıştı. Diğer 4 aile ferdinden ise haber yoktu. Bugün Çataloğlu ailesiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bundan tam 2 hafta önce Kastamonu'da çıkan yangın herkesi şoke etti. İlk başlarda normal bir yangın olarak görülse de ortaya çıkan iddialar adeta izleyenleri şoke etti. 5 kişinin kaldığı evde sadece 12 yaşındaki Serdat Çataloğlu'nun cesedi bulundu. Yangından sonra diğer 4 aile ferdinden haber alınamadı. Tutuklanan zanlı Çataloğlu ailesiyle ilgili itirafta bulundu.

ÇATALOĞLU AİLESİ BULUNDU Zanlının itirafı çerçevesinde Çataloğlu ailesinin diğer kalan 4 ferdi evden 1 kilometre uzakta bir yere atıldı. Suçunu itiraf eden zanlı Çataloğlu ailesini öldürdüklerini söyledi. Kastamonu E tipi cezaevine gönderilen zanlının bunu neden yaptığı henüz bilinmiyor.

ŞENGÜL ÇATALOĞLU KAYINPEDERİ İLE AŞK YAŞIYOR İDDİASI Kardeşini aramaya gelen Murat Bey ilk başlarda canlı yayına çıkmadı. Canlı yayına çıkmamasının nedeni olarak ise Şengül Çataloğlu ile kayınpeder Fazıl Çataloğlu aşk yaşıyor. Murat Bey ise canlı yayında bu tarz açıklamalar yapmaktan çekindi. Bu iddialar herkesi sarstı fakat Çataloğlu ailesinin akıbeti belli oldu.