BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Birgül Memiş DNA testi sonucu açıklandı mı şoke eden tecavüz olayı

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran Birgül Memiş olayında kritik gün geldi çattı, DNA testi sonuçlarına göre çocuğun babası belli oluyor.

Abone ol

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak ilk eşinin 4 yaşındaki oğlunu kendisinden olmadığını bildiği halde zorla alıkoyduğunu iddia eden Birgül Memiş, bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. DNA testi yapılmasını isteyen 24 yaşındaki Memiş'e il eşi Faruk Beyden de yanıt gecikmedi. DNA testi yapılmasını kabul eden Faruk Bey, çocukla birlikte stüdyoya geldi. Genç kadın yıllar sonra çocuğunu görüp hasret giderirken herkes DNA testi sonuçlarını merak etmeye başladı.

DNA TESTİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Çocuğun Memiş'in ilk eşinden olup olmadığı sorusunun yanıtı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün ekrana gelen bölümünde yanıt bulacak. DNA testi sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizden okuyabilirsiniz.

KAN DONDURAN TECAVÜZ İTRAFI: Öte yandan programın önceki gün (3 Aralık Pazartesi) ekrana gelen bölümünde Birgül Memiş'in bir akrabasının tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. Birgül Memiş tecavüz olayını ailesine anlattığı zaman yaşananları şöyle anlattı: 

Müge Anlı DNA sonuçlarını aldı Birgül Memiş'in çocuğunun babası

Müge Anlı'yı çıldırtan Birgül Memiş olayında çıplak fotoğraf itirafı

NE OLMUŞTU? 24 yaşındaki genç kadının evliyken başka bir adamdan çocuk yaptığı ve şimdi ise üçüncü bir isimle imam nikahlı evli olduğu öğrenilmişti. 18 yaşında ilk evliliğini yapan ve ilk kocası Faruk Bey'in çocuğun kendisinden olmadığını bildiği halde velayetini üzerine aldığını ileri süren Memiş şunları dile getirmişti:

"İLK KOCAMI SEVMİYORDUM" "18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu."

"Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" sorusu üzerine ise Birgül Memiş, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullanmıştı. 

Şimdiki eşiyle imam nikahlı olduğunu da söyleyen 24 yaşındaki Memiş, "Neden resmi nikah kıymadınız?" sorusuna ise "Biraz zaman istedi resmi nikah kıymak için. Ben de kendisine zaman tanıdım" demişti.  Memiş mahkemede çocuğun velayetini verme sebebini ise "O zaman sokakta kalıyordum. Çocuğu kendimle beraber sokakta rezil edemezdim” sözleriyle açıklamıştı. Gerçek babasının çocuğu istemediğini de belirten Memiş, "O madde içip satan bir insan. O zamanlar böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Şimdi çocuğu istese dahi vermem” demişti. 

Müge Anlı'nın “Çocuğun başkasından olduğunu söylemeye korkmadın mı?” sorusuna ise “Hayır” yanıtını veren Memiş, "Ben yüzde yüz eminim. Kendi çocuğumun kimden olduğunu bilmeyecek miyim?" diyerek DNA testi yapılmasını istemişti.