BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,72
ALTIN 2.417,18
MEDYA

Müge Anlı Arif Ünlübaş'a ne oldu? Polis Safiye ve Recep'i karakola götürdü

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kendisinden uzun süredir haber alınamayan Arif Ünlübaş her yerde aranıyor. Emniyet güçleri Arif'i, eşi Safiye ve abisi Recep Ünlübaş'ın da öldürebilceği üzerinde duruyor.

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kendisinden uzun süredir haber alınamayan Arif Ünlübaş her yerde aranıyor. Karısı Safiye'nin eski patronu ve 3 farklı kişiyle ilişkisini öğrenen, ardından patronunu 12 kurşunla öldürerek kayıplara karışan Arif Ünlübaş hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Polis, Arif'i her yerde ararken karısı Safiye ve abisi Recep Ünlübaş'ın da olayla bir bağlantısı olduğunu düşünüyor. 

Programın sonunda stüdyoya gelen cinayet masası ekipleri Safiye ve Recep Ünlübaş'ı alarak karakola götürdü. İşte o anlar...

Müge Anlı Arif Ünlübaş nerede? Safiye stüdyoya geldi

 

Müge Anlı Arif Ünlübaş öldü mü? Safiye 4 kişiyle birlikte olmuş

 (Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle