BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Müge Anlı 5 kişilik Çataloğlu ailesi nerede kaçırıldı mı esrarengiz olay

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Çataloğlu ailesi her yerde aranıyor. Kastamonu'da çıkan esrarengiz yangın herkesi şoke etti. Yangın sonrası Çataloğlu ailesinden herhangi bir haber alınamadı. Peki Çataloğlu ailesi buundu mu son durum ne?

Abone ol

KASTAMONU'da 29 Kasım tarihinde çıkan esrarengiz yangın herkesi şoke etti. Diğer 4 kişinin bulunmadığı sadece bir kişinin cesedinin bulunduğu yangın esrarını koruyor. Gelin hep birlikte Kastamonu'da yaşanan olaya bakalım.

Bundan tam 2 hafta önce Kastamonu'da çıkan yangın herkesi şoke etti. Kastamonu'da yazlık bir evde çıkan yangında 5 kişi yaşıyordu. Fakat bu 5 kişiye dair bir ize ulaşılamadı. Yangının ardından haber alınamayan bu aile için endişe edilirken, çalışmalarda onlara ait bir iz bulunamaması yangından kaçmış olabileceklerini düşünüyor. Müge Anlı'nın programına katılan aile bakalım Çataloğlu'nu bulabilecekler mi?

AİLENİN FERTLERİNE DAİR İZ YOK! Canlı yayına katılan aile Çataloğlu ailesine dair herhangi bir iz bulunamıyor. Fazıl Çataloğlu'nun akrabalarıyla birlikte yer konusunda uzlaşamadığı söylendi. Kemikleri bulunan kişinin 12 yaşındaki Serdar'a ait olacağını düşünüyor. Peki Çataloğlu ailesini kim öldürdü işin aslı ne?

HIRSIZLAR MI YAPTI? Ortaya atılan iddialara göre kayıp koyunların olması. Bazı hayvanlar ahırda olurken kimilerinin de kayıp olduğu açıklandı.