BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
HABER /  MEDYA

Müge Anlı 12 yaşındaki Rıdvan öldü mü öldürüldü mü?

Müge Anlı 12 yaşındaki Rıdvan Parlarca ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 12 yaşındaki Rıdvan sulama kanalına mı düştü yoksa itildi mi? 12 yaşındaki Rıdvan ile ilgili son durum ne?

Abone ol

12 yaşında Rıdvan Parlarca'nın ölümüyle ilgili şüpheler devam ediyor. Baba Hasan Parlarca yaptığı açıklamada oğlunun ölümüyle ilgili şüpheler olduğunu düşünüyor. Peki Rıdvan öldü mü öldürüldü mü?

Aslen Diyarbakırlı olan fakat uzun zamandır ailesiyle birlikte Adana'da yaşayan Rıdvan'ın ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 12 yaşındaki Rıdvan Parlarca'nın cansız bedeni sulama kanalına düştü fakat ailesinin bu konuyla ilgili şüpheleri var. İddiaya göre Rıdvan orada yaşayan başka çocuklar tarafından tehdit ediliyor. 

SULAMA KANALINA MI İTTİRİLDİ Mİ?

Emniyet ve yetkililer Rıdvan'ın ölümünün doğal olduğu üzerinde dursa da babası 12 yaşındaki çocuğun tişörtünün bulunmaması nedeniyle, olay olmadan önce başına kötü bir şey geleceğinden şüpheleniyor. Rıdvan'ın kuşu vermek için bisikletle gitmemesi ve bisikletin ortada olmaması nedeniyle şüpheler gittikçe güçleniyor. Akıllarda Rıdvan'ın zorlandığı ve kurtulmak için sulama kanalına düştüğü iddiası güçleniyor.