BIST 9.079
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,51
HABER /  MEDYA

Müge Anlı 12 yaşındaki Rıdvan cinsel istismara mı uğradı tişörtü yok

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 8 Ekim'den beri kayıp olan Rıdvan'ın dün cesedi bulundu. Rıdvan'ın ölmesinde ise şüpheler devam ediyor. 12 yaşındaki Rıdvan'ın cesedinin tişörtsüz olması ise canlı yayına damga vurdu.

Abone ol

ADANA'da kayıp olan Rıdvan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün bir nehir kenarında bulunan 12 yaşındaki Rıdvan'ın cesediyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Rıdvan'ın anne ve babası cesedin ona ait olmadığını söylese de amca bunu kabul ediyor. 

Kuş almaya gittikten sonra ortadan kaybolan 12 yaşındaki Rıdvan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Otopsi raporunu bekleyen acılı aile bulunan cesedin Rıdvan'a ait olduğunu söylemiyor.

AİLE BERBERDEKİ ÇIRAĞA İŞARET EDİYOR

Rıdvan'ın ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Rıdvan o gece bisikletle kuşları vermeye gidiyor. Fakat dün Rıdvan'ın cesedinin yanında bisiklet bulunamadı. Seyircilerin iddiasına göre o bölgede Suriyeli vatandaşlar tarafından büyük kavgalar yapılıyor. Herkes Rıdvan'ın o kanala nasıl düştüğünü merak ediliyor. Acılı anne ise yaptığı açıklamada berberde çalışan çırağın yalan söylediğini ifade ediyor.

RIDVAN İSTİSMARA MI UĞRADI

12 yaşındaki Rıdvan'ın otopsi raporu henüz belli olmadı. 10 - 15 gün içinde otopsi raporunun detayları açıklanacak. Fakat Rıdvan'ın tişörtsüz şekilde bulunması cinsel istismardan kaçarken kanala mı düştü sorusunu akıllara getirdi.