BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  DÜNYA

Müftüden Suriyeli kadınlarla ilgili şok fetva!

Suudi Arabistan’da müftü Muhammed El Arifi Suriyeli muhaliflerin cinsel ihtiyaçlarını gidermek için öyle bir öneride bulundu ki...

Abone ol

Fars Haber Ajansı'nın haberine göre, Suudi Arabistanlı bir müftü Suriye’deki muhalifler için 'iğrenç' bir fetva verdi.

Bu fetva iç savaş yaşayan Suriye'de kadınlara tecavüzün önünü açıyor. Üstelik de 15-16 yaşındaki kız çocuklarını bile hedef haline getiriyor.

SEKS İÇİN 2 SAATLİK İMAM NİKAHI

Şeyh Muhammed El Arifi, mücahitler diye andığı muhaliflerin Suriyeli kadınları kısa süreliğine hatta birkaç saatliğine kendi nikahlarına geçirebileceklerini ileri sürdü.

Şeyh El Arifi fetvasında, söz konusu mücahitlerle Suriyeli kadınların bu şekilde evlenmelerinin çarpışan bu milislerin cinsel ihtiyaçlarını giderebileceğini, dolaysıyla Suriye lideri Beşar Esad iktidarına karşı daha azimli savaşmalarına yardımcı olabileceğini dile getirdi.

14 YAŞIN ÜSTÜNDEKİ KADINLAR 

El Arifi, söz konusu milislerle bu şekilde evlenmeyi kabul eden Suriyeli kadınlara da Cennet vaadinde bulunan bu fetvasında ayrıca, böyle bir nikahın 14 yaşın üzerindeki kız ve kadınları kapsadığını söyledi.

TECAVÜZLERİN KAPISINI AÇTI

Savaşlarda sıkça yaşanan tecavüz vakaları Suriyeli kadınların da kabusu. Şeyhin 'İslam dinini kullanarak' verdiği bu fetva da kadınlara tecavüzün kapılarını sonuna kadar açtı.

Üstelik reşit olmamış çocuk yaştaki kızlarda Suriyeli muhalif askerlerin 'tecavüz' hedefi haline getirildi.