BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,03
MAGAZİN

Müfit Can Saçıntı'dan yürekleri ısıtan paylaşım!

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı, havalimanında uçağı kaçıran ve yeni bilet alacak paraları olmayan Çeçen aileye orada bulunan memurların yaptığı iyiliği kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı, havaalanında çektiği bir görüntüyle izleyenlerin yüreklerini ısıttı.  'Kötü şeyleri yazıyorum, güzel şey görünce ıskalamadan onu da yazayım' diyen sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uçağı kaçıran ve bilet alacak paraları olmayan Çeçen ailesine orada bulunan memurların yaptığı iyiliği gözler önüne serdi. Saçıntı videonun altına ise şunları yazdı; 

"Bedava Bilet Ayarlamışlar": "Çeçen vatandaşı olan bir hanımefendi ve 3 çocuğu uçağı kaçırmışlar. Yeni bilet alacak paraları da yokmuş. Adlarını sonradan öğrendiğim güvenlik sorumlusu Zihni Dursun ve polis memuru Emin Aydın konuyla ilgilenmişler. Pegasus’tan bedava bilet ayarlamışlar. Yeni uçağın saati 22:00. Caribou Cafe’yi de ayarlamışlar. Caribou da uçak kalkana kadar bedava yiyecek içecek verecekmiş.  Aradaki genç erkek, tesadüfen orada olan bir yolcu; Rusça çevirmenlik yaptı. 

Yeri geldikçe eleştiri hakkım saklı kalmak koşuluyla Pegasus ve Caribou’yu duyarlıkları için tebrik ediyorum. Tabi ki en başta duyarlı 2 memurumuzu tebrik ediyorum."

Sitene Ekle