BIST 8.737
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.240,78
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Müezzinoğlu muhalefeti suçladı

Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'de muhalefet sorunu olduğunu söyleyerek, MHP ve CHP'ye oy veren seçmenin kara kara düşündüğünü iddia etti.

Abone ol
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefetin kavga ettiğini kendilerinin ise iş yapmaya devam ettiğini söyledi. Önümüzdeki dönemde de hizmetlerin hiç kesintiye uğramadan devam etmesi için çalışacaklarını söyleyen Müezzinoğlu, MHP ve CHP'ye oy verenlerin oluşan tabloda kara kara düşündüklerini iddia etti.

Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir'de bir dizi açılışa katıldı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Müezzinoğlu, muhalefetin kavgayı kendilerinin ise iş yapmayı sevdiğini söyledi. Kavganın bir tarafa bırakılması gerektiğini milletin iş beklediğini kaydeden Müezzinoğlu, "Önümüzdeki dönemde hiç kesintiye uğramadan hizmet süreçleri devam edecek" diye konuştu. Bakan Müezzinoğlu şöyle konuştu;

"Türkiye'nin temel sorunu reel bir muhalefetin olmayışı. Ayakları yere basan, toplumu kucaklayan, ülkenin yarınlarını planlama vizyonu olan bir muhalefetin eksikliğinin AK Parti de millet de sıkıntısını çekiyor. Ayaklarımızdan arkaya doğru çekiyorlar. Ülkenin ileriye gitmesi, basamakları bir bir yukarı tırmanması lazım. Bir ay önce hep birlikte hareket edip tek başına AK Parti'yi iktidar yapmama mücadelesini verenler, ertesi gün kavga etmeye başladılar. Çünkü hizmet vizyonu, projesi, yol haritası olmayanların ertesi gün konuşacağı cümle, kavgadan başka bir şey olmuyor. Bu, ülkeye kaybettiriyor. Keşke, burada konuştuğumuz gibi hastanın yattığı yerden nabzının ölçülebildiği, sonuçlarının hemşireye ve doktoruna gittiği sistemi tartışan bir vizyonu olan muhalefetimiz olsa.

"SEÇMEN KARA KARA DÜŞÜNÜYOR"
 
7 Haziran akşamı gece yarısı, Meclis başkanını ilan ettiler, isim söyleyerek. Hükumet kurdular, başbakanlıkta 'ben değil sen ol' dediler, 'dönüşümlü başbakanlık' dediler. Hiçbiri, ülkenin yarınlarıyla ilgili yol haritası sunmadı. Ülkenin anayasaya, çözüm sürecinin sağlıklı sonuçlandırılmasına, ekonominin, istikranın bozulmadan ülkenin büyümesinin gelişmesine ihtiyacı var. 78 milyon ülke insanının beklentisi yarınlara umutla ve güvenle bakmak. MHP'li, CHP'li, seçmen kara kara düşünüyor, HDP'liye bir şey demiyorum. Kendi seçmeninin, kendi partisiyle uyumlu olmadığı bir koşulda yine dönüp dolaşıp yük, AK Parti'nin üzerine kalıyor. İnşallah bu millet adına biz de 13 yılda olduğu gibi bütün sorumlulukları üstlenerek, yarınların bugünden iyi olması için her türlü gayreti göstereceğiz."