BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
HABER /  GÜNCEL

Müdürden kaynanasına özel koruma!

Emniyet Genel Müdürü'nün kaynanasına koruma polisi verildi iddiası Levent Gök tarafından TBMM'ye getirildi

Abone ol
EMNİYET O HABERİ YALANLADI

CHP milletvekili Levent Gök'ün TBMM’ye getirdiği kaynanaya koruma iddiası Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yalanlandı

HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’ın, kayınvalidesine koruma polisi verdiği öne sürüldü. CHP milletvekili Levent Gök, konuyu TBMM’ye getirdi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’ın kayınvalidesi için koruma polisi görevlendirdiği öne iddialrı üzerine CHP Ankara milletvekili Levent Gök, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e ‘’Bu koruma işlemi için hangi Valilik kanalı ile karar alınmıştır?’’ diye sordu.

KENDİSİNE ÖZEL ARAÇ TAHSİS EDİLMİŞ MİDİR?

Gök önergesinde ‘’Genel Müdürün kayınvalidesi için, Özel Kalem Müdürlüğü personeli olan bir kadın polis görevlendirilmiş midir ? Kendisine Özel Kalem Müdürlüğünün resmi aracı tahsis edilmiş midir? Kayınvalidenin, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneğinde bir görevi var mıdır ve dernek kermeslerine kendisine tahsis edilen resmi araç ve koruması ile katıldığı iddiaları doğru mudur?’’ sorularına da cevap istedi.

ÇOCUKLARA BURS DESTEĞİ SAĞLIYOR

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği, polis ailelerine yardım ediyor ve çocuklarına burs desteği sağlıyor. Derneğin Başkanlığını, Genel Müdür Kılıçlar’ın eşi Arzu Kılıçlar yapıyor. Arzu Kılıçlar, eşinin Mardin Valisi olduğu dönemde düzenlediği bir kampanya ile, köy okullarındaki ana okulu sınıflarını halı ile kaplatıp, çocukları taş zeminden kurtarmış ve büyük taktir kazanmıştı.