BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Müdür yardımcılığı sınavı iptal mi MEB'den son haber

Müdür yardımcılığı sınavı iptal edildi mi? Müdür yardımcılığı sınavına giren öğretmenler sınavın iptal edildiği yönündeki haberlerle şoke oldu. Müdür yardımcılığı sınavıyla ilgili açıklama MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den geldi.

Abone ol

Müdür yardımcılığı sınavı iptal edilmedi. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Twitter hesabından müdür yardımcılığı sınavına ilişkin açıklama yaptı. Müdür yardımcılığı sınavının iptal edilmediğini ancak yürütmesinin durdurulduğunu söyleyen Tekin, yargı sürecinin devam ettiğinin altını çizdi.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin müdür yardımcılığı sınavıyla ilgili şunları kaydetti:

"Arkadaşlar müdür yardımcılığı sınavı ile ilgili çokça spekülasyon yapılıyor. Şunu açıklamak zorunlu hale geldi. Bakanlık, sınavı iptal etmedi, bir sendikanın açtığı dava da yürütmenin durdurulması kararı verildi. Dolayısıyla bu karar üzerine, adı geçen sınavdan hareketle bir idari işlem tesis edemeyiz. Sınavı iptal de etmedik.

YARGI SINAVI İPTAL ETMEZSE...

Yargı kararına karşı itirazımızı ve savunmamızı yaptık yargının esastan nihai kararını bekliyoruz.Y argı kararını verip sınavı iptal etmezse biz bu sınav sonuçlarına göre işlem tesis edeceğiz."