BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Müdür öğrencilerin başında para saçtı

Karaman Başyayla İlkokulu Müdürü, öğrencilerin başından para saçtığı video sebebiyle büyük tepki aldı.

Abone ol

KARAMAN’da Başyayla İlkokulu Müdürü Ümit İbrahim Öztürk, başarılı öğrencilerin başından sınıf ortasında para saçtı ve para saçtığı anların görüntülerden hazırlanan klip okulun resmi web sitesinde yayınlandı. Klibi gören kaymakamlık ve veliler, büyük tepki gösterdi. Daha sonra video yayından kaldırıldı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN BAŞINDAN AŞAĞIYA PARA SAÇTI...

Başyayla İlkokulu Müdürü Ümit Öztürk, geçen dönem kitap okuma yarışması ve karnesinde not ortalaması ile sınıfında dereceye giren öğrencilere, diğer öğrencilere teşvik olması için para dağıttı. Birinciye 20, ikinciye 15 ve üçüncüye de 10 lira dağıtan müdür Öztürk, sınıflara tek tek gidip başarılı öğrencileri tet tek sınıfın ortasına çağırdı. Ardından da öğrencilere paraları, başlarından saçarak verdi.

mudur.jpg mudur1.jpg

"BAK BANKADAN GICIR GICIR..."

Öztürk’ün paraları ”Şöyle başına saçalım. Bak bankadan gıcır gıcır getirttim bunları. Hadi hayırlı olsun” diyerek saçması dikkat çekti.

mudur2.jpg mudur3.jpg

TEPKİ GÖRÜNCE YAYINDAN KALDIRILDI

Bu anların görüntülerinden oluşturulan klip ise okulun resmi web sitesinde yayınlandı. Ardından Kaymakam Hamza Özer’in de katıldığı karne dağıtım töreni görüntüleri de yer alıyor. Klibin okulun web sitesinde yayınlanmasının ardından kaymakamlık ve velilerin tepkisi üzerine yayından kaldırıldığı öğrenildi.
mudur4.jpg