BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68
HABER /  GÜNCEL

Mucizevi kurtuluş kamereda

Beyoğlu'nda meydana gelen trafik kazasında, 2 vatandaşın üzerlerine gelen araçtan son anda kurtulması kameralara yansıdı.

Abone ol

İki vatandaşın arasından geçen araç, park halinde bulunan iki araca çarparken, sürücü araçta sıkıştı. 2 vatandaş kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Beyoğlu Refik Saydam Caddesi üzerinde dün saat 17.00'da bir trafik kazası meydana geldi. Bir şirketin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, iki vatandaş ölümden son anda kurtuldu. Edinilen bilgiye göre Gökhan Coşkun(un kullandığı 34 ZL 2096 plakalı araç Taksim'den Fatih istikametine giderken aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarındaki park yerine girdi. Aracın üzerlerine geldiğini son anda fark eden vatandaşlardan bir tanesi kendini kaldırıma, diğeri de yola attı. Ölümden dönen iki vatandaş hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken, araç park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. Yaşananlar saniye saniye bir şirketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazada araç sürücüsü Coşkun aracında sıkışırken, Ayşeğül Balekoğlu (28) ile ismi öğrenilemeyen diğer vatandaş Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aracının içinde sıkışan sürücü ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen Ayşegül Balekoğlu?nun bir yakını sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik araçların kaldırılmasından sonra normale döndü.