BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mucizevi hayat hikayeleri

Mucizevi hayat hikayeleri

Tıp, dünyanın en önemli bilimlerinden olsa bile birçok gizem ve bilinmezliği de içinde barındırıyor. Dünyada öyle hastalıklar var ki sebebi ve tedavisi hala bilinmiyor.

Mucizevi hayat hikayeleri

Tıp, dünyanın en önemli bilimlerinden olsa bile birçok gizem ve bilinmezliği de içinde barındırıyor. Dünyada öyle hastalıklar var ki sebebi ve tedavisi hala bilinmiyor. Ya da uzun komalar sonucu hayata dönüşlerin sırrı hala tıp tarafından çözülmüş değil. İşte dünya tıp tarihinde sebebi ve gizemi çözülememiş benzersiz vakalar...

Mucizevi hayat hikayeleri

19 yıl sonra komadan uyandı: Polonyalı demiryolu işçisi Jan Grzebski iki treni birbirine bağlarken kaza geçirdi. Hastaneye getirildiğinde ise Grzebski'nin kazanın dışında aynı zamanda beyin kanseri olduğu ortaya çıktı. 19 yıl derin komada kaldı. Doktorlar üç yıldan fazla yaşama şansını imkansız olarak görüyorlardı.

Mucizevi hayat hikayeleri

Ancak 12 Nisan 2007 günü komadan çıkmayı başardı. İlginç olan Grzebski komaya girmeden önce Polonya'nın komünist rejimi ile yönetilmesiydi. Komadan çıkan Grzebski filmlere konu olacak şekilde kapitalist dünyaya gözlerini açmış oldu.

Mucizevi hayat hikayeleri

Kurt çocuk: Hindistanlı erkek çocuğu Prithviraj Patil ile Taylandlı kız çocuğu Supatra Sasuphan diğer tüm çocuklar gibi oyun oynamak, yüzmeye gitmek istiyordu. Ancak onları farklı kılan geçirdikleri hipertrikosis -yani Kurt Adam Sendromu- hastalığı oldu.