BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  SAĞLIK

Mucize tedavi GAPS'ın doktoru Türkiye’de

Otizm, Şizofreni, Çölyak, Multipl Sklerozi Crohn’s, Ülseratif Kolit, Haşimato Tiroiti gibi çaresiz sanılan hastalıkları GAPS’la tedavi eden Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell Türkiye’de.

Abone ol

“İyileştirilemez”, “çaresiz”  olarak adlandırılan; otizm, şizofreni, çölyak, multipl skleroz (MS), epilepsi gibi hastalıklar beslenmeye dayalı doğal GAPS tedavisiyle, kalıcı ve kökten ve de kısa bir zamanda  iyileşiyor.

Nöroloji ve beslenme doktoru Natasha Campbell McBride’ın, üç yaşında otizm teşhisi konulan oğlunu iyileştirmek geliştirdiği GAPS Tedavisi, sadece otizmin değil; psikiyatrik hastalıkların, otoimmmün sistem hastalıklarının ve fizyoljik pek çok hastalığın da çaresi oldu.

Çünkü psikoloji ve fizyoloji sendromlarının, psikiyatrik hastalıkların ve otoimmün sistem hastalıklarının sebebi; ince bağırsaklardaki bakteri dengesizliği ve bağırsak duvarının hasarlı olması nedeniyle aşırı geçirgenliğidir..  Bunun sonucu olarak hastalık yapıcı bakterilerin yaydığı toksinler ve yiyeceklerle alınan zararlı maddeler kana geçerek beyni ve bedeni zehirleyerek sözkonusu olan bu hastalıklara neden olmaktadır.  

unnamed-(7).20140908083627.jpgOtizm, çölyak, epilepsi, multipl skleroz, şizofreni gibi hastalıkların sebebi; beynin ve bedenin zehirlenmesi sonucudur.  Beslenmeye dayalı doğal GAPS tedavisi, ince bağırsakları tedavi ederek bu hastalıkların kaynağından iyileştirmiş olur.

Önce otizmli oğlunu iyileştiren Dr.Natasha Campbell McBride, ardından İngiltere Cambridge’de açtığı klinikte sadece otizmi değil; yine bağırsak kaynaklı olduğu için şizofreni, epilepsi, bipolar bozukluk, depresyon, dikkat eksikliği  bozukluğu, hiperaktivite gibi tüm psikolji sendromluları ve psikiyatri hastalarını tedavi eder. Aynı zamanda bağırsak kaynaklı olduğu için alerji, egzema, astım, diyabet 1 gibi fizyolojik hastalıkları ve multipl skleroz, haşimato tiroiti, çölyak, ülseratif kolit gibi otoimmün sistem hastalıkları da iyileştirir.

Yüzlerce psikoloji ve fizyoloji  sendromu olan hastayı iyileştirdikten sonra, 2004 yılında GAPS tedavisinin uygulanışını anlatan “GAPS Gut And Psychology  Syndrome" adlı, beslenmeye dayalı doğal tedavi kitabını yazar. Bu kitap 7 dile çevrilerek, dünyanın her yerinden binlerce hastanın iyileşmesine yardımcı olur.

2014 Nisan ayında Adalin Yayıncılık’tan çıkan “GAPS Bağırsak ve Psikoloji Sendromu” kitabı şimdiden pek çok insanın umudu olmuştur.  Dr.Natasha Campbell McBride, 18 Ekim 2014 tarihinde “1.Türkiye GAPS Konferansı” için Türkiye’ye gelecektir. İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka kampüsünde gün boyu sürecek olan konferansta, beslenmeye dayalı doğal GAPS Tedavisinin nasıl uygulanacağını vak’a örnekleriyle anlatacaktır. 

Adalin Yayıncılık tarafından düzenlenen konferansa psikoloji ve fizyoloji sendromlular, psikiyatri ve otoimmün sistem hasta”ları ve hasta yakınları; doktorlar, eczacılar, diş hekimleri, diyetisyenler de katılacaklardır.

unnamed-(8).20140908083640.jpg1. Mucize GAPS tedavisinin,  mucize doktoru ilk kez konferans için Türkiye’de.

Otizm, Şizofreni, Çölyak, Multipl Sklerozi Crohn’s, Ülseratif Kolit, Haşimato Tiroiti gibi çaresiz sanılan hastalıkları GAPS’la tedavi eden Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell Türkiye’de.

2.Türkiye, mucizeler yaratan GAPS Tedavisini öğreniyor

Çaresiz sanılan pek çok hastalığı kalıcı ve kökten iyileştiren GAPS Tedavisinin yaratıcısı, Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell McBride 18 Ekim’de Türkiye’de.

3.Yüzyılın tedavisi GAPS, çaresiz sanılan pekçok hastalığa umut oldu.

Çölyak, Multipl Skleroz, Şizofreni, Epilepsi, Otizm gibi çaresiz sanılan hastalıklar; Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell McBride’ın geliştirdiği GAPS Tedavisiyle kalıcı ve kökten iyileşiyor.

4.Beslenmeye dayalı doğal GAPS Tedavisi mucizeler yaratıyor.

Nöroloji ve beslenme doktoru Natasha Campbell McBride, beslenmeye dayalı doğal GAPS Tedavisiyle çaresiz sanılan pekçok hastalığı köklü ve kalıcı olarak iyileştiriyor.

5.İmkansızı başaran mucize doktor Natasha Campbell McBride Türkiye’de

Çaresiz sanılan pek çok hastalığı kalıcı ve kökten iyileştiren GAPS Tedavisinin yaratıcısı, Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell McBride konferans için 18 Ekim’de Türkiye’de.