BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.299,10
HABER /  GÜNCEL

Mucize kurtuluşun yeni görüntüleri çıktı

Dün Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki intihar girişiminin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol

Eşinden boşandığı için psikolojik sorunlarının olduğu öne sürülülen ve dün FSM Köprüsü'nden kendini boğazın sularına bırakan Orhan Eryiğit'in atlayışının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eryiğit'in yaşam mücadelesi 3,5 saat sürdü.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde dün kamyonunu durduran 37 yaşındaki Orhan Eryiğit (37) korkuluklara çıktı. İntihar girişiminde bulunan Eryiğit'i ikna etmek için polis ekipleri seferber oldu. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir bir kadın psikolog da aracını köprü üzerinde durdurarak kamyon şoförlüğü yaptığı öğrenilen Orhan Eryiğit'i ikna etmeye çalıştı.

MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Yaklaşık 45 dakika süren çabalar sonuç vermedi. Eryiğit'in korkuluklara tutunarak vücudunu aşağıya bıraktı. Polisler hemen Orhan Eryiğit'in elinden tuttu. Ancak Eryiğit polislerin ellerinden kayarak Boğaz'a düştü.

Denize çakılan Eryiğit köprü altında bekleyen deniz polisinin botuna alındı. Yaşadığı belirlenen Orhan Eryiğit, önce kıyıya çıkarıldı. Eryiğit daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Orhan Eryiğit'in eşinden boşandığı için psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.