BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  MEDYA

Erdoğan izni ona rüyasında vermiş!

MTV'de albümü yayınlanan Habibe, Erdoğan nedeniyle iki TV kanalından da sansür yemiş.

Abone ol
MTV'de yayınlanan "White Peace" adlı ülbümü sonrası ünlenen Habibe, Erdoğan'ı gördüğü rüyasını anlattı. Kendisine Avrupa'da iki kanalın klibindeki Erdoğan görüntüsü nedeniyle sansür uygulandığını iddia eden Habibe, Halis Toprak'ın da yeğeni. 

Erdoğan'ı Müslümanlar'ın yanında büyük bir lider olarak tanımlayan Habibe, adını ilk olarak 2009 yılında MTV'de yayınlanan "White Peace" adlı albümüyle tanındı. Klibinde Erdoğan'ın bir görüntüsünü kulanması nedeniyle, iktidar çevrelerinin de eleştirilerinden nasibini alan Habibe izni ise rüyasında almış.

"ERDOĞAN'I RÜYASINDA GÖRMÜŞ"
 
Çarşaflı ama modern yaşam tarzıyla dikkat çeken Habibe, gördüğü ilginç rüyayı şöyle anlatıyor;

“Birileri geliyor, seni bekliyorlar diyor, apar topar evden çıkıyorum. Hava yağmurlu. Büyük bir araca biniyorum, şoför koltuğunda Başbakan oturuyor. Şoka giriyorum. Diyor ki, ‘Sen söz yazmışsın, klip çekmişsin. Seni zorluyorlar beni çıkar diye. Sakın vazgeçme’ diyor. Ve bir mail adresi verip, sadece 3 kişide olduğunu söylüyor. Adresi saklıyordum ki uyandım. Gördüğü rüyanın kendisine bir işaret olduğunu düşünüyor. Erdoğan’ı Müslümanların yanında olan bir büyük bir lider olarak tanımlıyor.
 
İŞTE O KLİP