BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  GÜNCEL

MSB sonuçları Milli Savunma Bakanlığı sivil memur yeterlilik sınavı

MSB başvuru sonuç ekranı erişime açıldı Milli Savunma Bakanlığı sitesi çöktü. 492 sivil memur alacak olan Milli Savunma Bakanlığı başvuru sonuçlarını dün gece açıkladı. 152 bin kişinin başvurduğu memurluk için adaylar KPSS puanına göre çağrılacak. Sivil memur yeterlilik sınavı ve mülakat sınavı tarihleri açıklanacak.

Abone ol

MSB-Milli Savunma Bakanlığı memur alım başvuru sonuçları dün gece erişime açıldı. 498 kişilik kadro için tam 152 bin kişi başvurunca MSB memur alım başvurucu sonucu ekranı çöktü. Milli Savunma Bakanlığı resmisitesine şu an giriş sağlanamıyor. MSB sonuçları TC şifresi ile öğrenilecek. Adaylar KPSS puanına göre çağrılacakç MSB memur alımı mülakat sınav tarihleri ise açıklanacak. 

MSB SONUÇLARI AÇIKLADI, SİTEYE GİRİLMİYOR: Milli Savunma Bakanlığı sonuçları dün gece yayımladı. Memur alımı sonuçları açıklandıktan sonra MSB resmi sitesine yoğun ilgi yüzünden girilemiyor. Aşağıdaki linkten MSB memur alımı sonuçlarını site açıldığı anda sorgulayabilirsiniz.

MSN MEMUR ALIM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

MSB MEMUR ALIMI SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI: Ön başvurusu kabul edilen adaylar, 12 Mart 2018 tarihine kadar posta/kargo veya şahsen müracaat ile istenilen belgeleri MSB Personel Temin Daire Başkanlığı Cebeci/Ankara’da bulunduracaklardır.

SINAVLAR NASIL YAPILACAK: Temin süreci ön başvuru, başvuru (İstenen belgelerini gönderilmesi/teslim edilmesi), kayıt kabul, uygulamalı sınav (Her unvan için yapılmamaktadır.), mülakat sınavı (Her unvan için yapılacaktır.), sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşmaktadır

ÖN BAŞVURU YAPANLAR:  KPSS notu olan, başvuru için istenen belgeleri MSB Personel Temin Daire Başkanlığına gönderen/teslim eden adaylardan, mesleki yeterlilik sınavına çağrılacak aday sayısı, atama yapılacak kadro sayısının en fazla yirmi katına kadar olacaktır. Mesleki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylardan en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısının altı katına kadar aday mülakat sınavına çağrılacaktır. Son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sözlü sınava alınacaktır. Yalnızca mülakat sınavı yapılan kadrolar için, alınacak personel sayısının altı katına kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sınavlara çağrılacaktır.

MSB MEMUR ALIMI SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK: Uygulamalı sınava ve mülakat sınavlarının yapılacağı yer ve zaman www.msb.gov.tr adresinde yayımlanacak.

Sınavlar, Temin süreci ön başvuru, başvuru (İstenen belgelerini gönderilmesi/teslim edilmesi), kayıt kabul, uygulamalı sınav (Her unvan için yapılmamaktadır.), mülakat sınavı (Her unvan için yapılacaktır.), sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşmaktadır.