BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.493,66
HABER /  GÜNCEL

Motorsiklet tutkusu canından etti!

Motosiklet tutkunu işadamı, köpeğe çarpmamak isterken canından oldu.

Abone ol

Motosiklet tutkunu Gökmen Savaş, Motosiklet Sürücüleri Derneği'nde eğitim de veriyordu. Tutkunu olduğu motosikletle geçirdiği kazada ölen Savaş için, Ataköy 5. Kısım Camii'nde tören düzenlendi. Törene Savaş'ın yakınları ve iş arkadaşları katıldı. Yat şirketi sahibi Savaş için cuma namazından sonra cenaze namazı kılındı. Törende Savaş'ın annesi güçlükle ayakta duruken, eşi Burcu Savaş'ı sakinleştirmek için yakınları yanından bir an olsun ayrılmadı. İşadamı Savaş'ın 9 ay önce bir çocuğunun olduğu adını da Çınar koyduğu öğrenildi.

İNSANA ÇOK ACI GELİYOR

Savaş'ın iş ortağı Ersev Sevinçer, "Gökmen bu sürüşün eğitimini almıştı ve eğitimler sonucu çok güvenli sürerdi. Hiçbir hayvana yaklaşmadan sürüşünü yapardı. Bu eğitimi almış insanlar, 100-150 metre önlerini tarayarak giderler. Otların arasından bir köpek son anda önüne fırlıyor. Tabii bu durumda insana çok acı geliyor. Biz çoğu insana motor kullanımını bıraktırdık ama ona hiç söylemedik. O Türkiye'de bu işi en iyi yapan 3-5 kişiden birisiydi. Çünkü çok emniyetli ve üst düzey eğitim alan biri. Birinin yolda yürüken yıldırım düşmesi gibi. Bu da oluyormuş demek ki " diye konuştu. Savaş'ın cenazesi, daha sonra Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı'na defnedildi.

YOLUNA KÖPEK ÇIKTI

İşadamı Savaş, 23 Eylül pazar günü Kocaeli-Kandıra'dan İstanbul'a dönmek için 5 arkadaşıyla birlikte yola çıktı. Savaş kullandığı motosikletin önüne Kandıra'da bir köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak isterken motosikletinin kontrolünü kaybeden işadamı geçirdiği kazada ağır yaralandı. Savaş, 2 gün önce de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.