BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.487,76
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Motorola'dan ses getiren bluetooth kulaklık

Motorola firması bir dönem çok başarılı ince telefonları ile iyi biliniyordu, şimdi ise kendilerini Moto Hint gibi ürünlerle görüyoruz.

Abone ol

İlginç Moto Maxx akıllı telefonları olsun, son dönemlerde çok konuşulan Moto 360 akıllı saat tasarımları olsun, Motorola her zaman isminden söz ettirmeyi becerebilmiş bir teknoloji firması. 

Google’ın satın alması ve sonra da Lenovo firmasına geçmesi gibi anlaşmalar her ne kadar şirketin geleceğini kararsız kılsa da, Motorola yoluna devam ediyor gibi görünüyor.

Bu sefer Motorola önümüze bir Bluetooth kulaklık çıkartıyor. Moto Hint ismindeki bu minik cihaz boyundan büyük işlere kalkışıyor denilebilir. İnsanların komik göründükleri için Bluetooth kulaklık (müzik dinlenen cihazları saymıyoruz tabii) takmak istemedikleri bir dönemde, Moto Hint onlara tekrar Bluetooth kulaklıkları sevdirebilir mi acaba?

motorola’dan-ses-getiren-bluetooth-kulaklik.jpg

Moto Hint herhangi bir Android telefonla senkron çalışabiliyor ama en iyi performansı yeni Motorola Moto X akıllı telefon ile alabileceğimiz de belirtiliyor. 149.99 Dolar’a satışa çıkacak kulaklık sesli komut kabul ediyor, telefon görüşmesi yapabiliyor, sesli mesaj gönderebiliyor ve uyarıları size sesle bilgi veriyor. Google Glass’a komut verir gibi kullanıp internette tarama yaptırabiliyor, hava durumunu sorabiliyor, maç sonuçlarını isteyebiliyorsunuz, sadece ekranı yok. Çok uzun süre kullanacak kadar çok şarjı olmayabilir ama pratik ve ufak bir taşınabilir şarj cihazı ile geliyor.

Eğer siz de hem şık hem de kullanışlı bir bluetooth kulaklık arayışı içerisindeyseniz Motorola’nın Moto Hint’inin videosunu izlemeden geçmeyin. Videoyu izlemek için buraya tıklamanız yeterli.