BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  GÜNCEL

Motor otomobilden böyle ayrıldı (video)

Bursa'da meydana gelen ve otomobilin ikiye bölündüğü kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Abone ol

Bursa'da meydana gelen ve otomobilin ikiye bölündüğü kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Gazi Akdemir Mahallesi'nde meydana geldi. Merinos Kavşağı istikametinden gelerek Sırameşeler istikametine doğru gitmekte olan Yasin A. idaresindeki otomobil, aşırı hız sebebiyle bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracın kontrolünü tamamen kaybeden sürücü, yoldan çıkarak yaklaşık 50 metre sürüklendi ve yol kenarındaki 5 metrelik duvardan aşağı uçtu. Park halindeki minibüse çapan otomobilikiye bölündü ve aracın motoru gövdesinden tamamen ayrıldı.

Aracın fırlayan motoru bir işyerinin kapısına çarparken, motoru gövdesinden ayrılan araç, hızını alamayarak sokak üzerinde ilerlemeye devam etti. Bu esnada araç içersinde yolcu olarak bulunan Abdullah T. araçtan fırladı. 

BİR KİŞİ ÖLDÜ BİR KİŞİ DE AĞIR YARALANDI

Kaza anı ve otomobilin ikiye bölünmesi bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde bir otomobilin önce far ışığı görülüyor, ardından ise otobüse çarparak motorun uçması dikkat çekiyor.

Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından beyin kanaması geçiren Abdullah T., kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Yasin A. ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.