BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Morga girdi gördüğü dehşeti bir bir anlattı!

Başkent'teki saldırıda yaşamını yitiren kızı Fatma Batur'un cesedini teşhis etmek için morga giren Raşit Ceylan, "Ellerine baktım. Fatma'nın elleri değildi. Şükür bile diyemedim" dedi.

Abone ol

Ankara'daki terör saldırısı sonrası kızı Fatma Batur ve yeğeni Bedriye Batur'dan haber alamayınca Osmaniye'den kalkan ilk otobüsle başkente gelen ve 2 gecedir Adli Tıp Kurumu'nun bahçesinde sabahlayan Raşit Ceylan, kızıyla yeğeninin cesedini teşhis etmek için bekliyor.

Birçok kez teşhis için morga indirilen baba Ceylan, HDP Alanya İlçe Teşkilatı Eşbaşkanı olan kızı Fatma Batur'un 2, Bedriye Batur'unsa 3 çocuğu olduğunu söyledi.

saldırı

"GİTTİĞİNİ ÖĞRENİNCE..."

Kızı Fatma'nın Ankara'ya geldiğinden haberi olmadığını belirten Ceylan, "Anasıyla konuşmuşlar. Gittiğini öğrenince, 'Ankara, Başkent'tir bir şey olmaz' diye düşündüm" dedi.

'Kızınız burada' dediler. Morga indirdiler. 'Kızın mı?' diye sordular, yüzü yoktu yatan kızın.



"KOLLARI YOK, MEMELERİ YOK"

Kaygılı baba yaşadıklarını şöyle anlattı: "Fatma öldü' dediler. Adli Tıp'a geldik. 'Kızınız burada' dediler. Morga indirdiler. 'Kızın mı?' diye sordular, yüzü yoktu yatan kızın. Ellerine baktım. Fatma'nın elleri değildi. Şükür bile diyemedim. Her yerde parçalanmış cesetler var. Kadınların yüzleri yok, çoğunun kolları yok, memeleri yok."



"BİZ NASIL EVİMİZE DÖNECEĞİZ"

Baba Ceylan son olaraksa, "Biz nasıl evimize döneceğiz?" diye acıyla ve çaresizlikle sordu.