BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,66

Miss Apollon'a Rus güzeller damga vurdu

Miss Apollon'a Rus güzeller damga vurdu

AYDIN'ın Didim ilçesinde bu yıl 10'uncusu düzenlenen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'nda, Rusya'dan katılan Evgenia Matveeva kraliçe seçildi. Yarışmada ilk dörde giren güzellerin hepsinin Rus olması dikkat çekti.

Miss Apollon'a Rus güzeller damga vurdu

Didim'de geleneksel hale gelen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'nın 10'uncusu, yapılan final gecesiyle sona erdi. 18 güzelin boy gösterdiği yarışmada Rusya'dan gelen Evgenia Matveeva birinci seçildi. Otelin konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmayı, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, belediye meclis üyeleri ve otelde konaklayan misafirler izledi. Yarışmanın jüri üyeliklerini organizasyonu yapan otelin Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, koreograf Akif Örük, Miss Apollon organizatörü Vladimir Ilin, Fashion TV Direktörü Cüneyt Polat, Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Didim'deki bir otelin Genel Müdürü Ercüment Alkaner ile 2016'nın Miss Apollon güzeli Talya Aibedullina yaptı.

Miss Apollon'a Rus güzeller damga vurdu

18 GÜZEL KATILDI: Yarışmaya Rusya, Çekya, Tataristan, Kırgızistan, Kazakistan, Litvanya, Belarus, Sırbistan, Macaristan ve Özbekistan'dan 18 güzel katıldı. Güzellerin tanıtıldığı yarışmada danslar ve gösteriler de sergilendi. Genç kızlar, yöresel kıyafetleri, bikinileri ve gece kıyafetleriyle podyumda boy gösterip, 'Miss Apollon' güzeli olmak için yarıştı. Jürinin oylamaları sonucu Rus Evgenia Matveeva birinci, Rus Aleksandra Nikolaeva ikinci, Rus Violetta Milovanova üçüncü ve Rus Zulfia Isharafeeva dördüncü oldu. Gürcistanlı Tatia Tekturmanidze ise 'Miss Venosa' güzeli seçildi. Kraliçe seçilen Evgenia Matveeva'nın ödülünü organizasyonu yapan otelin Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı verdi. Rus güzel Evgenia Matveeva, "Büyük bir heyecan yaşadım. Birinci olduğum için mutluyum. Hayallerim gerçek oldu. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Miss Apollon'a Rus güzeller damga vurdu

Tevfik Bağcı ise sahneye çıkarak yarışmacıları tebrik etti.

Miss Apollon'a Rus güzeller damga vurdu

İşte yarışmadan kareler...