BIST 9.734
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.431,97

Mısır astrolojisine göre sizin burcunuz hangisi?

Mısır astrolojisine göre sizin burcunuz hangisi?

Mısır burcunuzu öğrenin Tarihin en eski astroloji çalışmalarını yapan Eski Mısırlıların, tanrılar üzerine inşa ettiği burçlar bizlere insanlar ve davranışları hakkında çok ilginç bilgiler veriyor.

Mısır astrolojisine göre sizin burcunuz hangisi?

Mısır burcunuzu öğrenin Tarihin en eski astroloji çalışmalarını yapan Eski Mısırlıların, tanrılar üzerine inşa ettiği burçlar bizlere insanlar ve davranışları hakkında çok ilginç bilgiler veriyor. Bu burçlar tıpkı Güneş burçları gibi 12 tanedir. Asıl amacı gelecek tahmininden çok karakter analizi ve insanları anlamak üzerinedir.

Mısır astrolojisine göre sizin burcunuz hangisi?

Mısırlılar astrolojiyle pek ilgilenmeyen bir millettir. Astrolojik olayları araştırmak yerine daha çok, gezegenleri sabitlemeye çalışmışlardır. Mısır astrolojisi 3000 yıl öncesine dayanmaktadır. Mısır’da astroloji Nil nehrinin yükselmesine bağlı olarak oluşmuştur Nil nehrinin yükselmesi, toprakların verimliliğini arttırmaktadır. Bu nedenle astroloji; tarım, mevsim ve bitki örtüsü ile ilişkilendirilmiştir.

Mısır astrolojisine göre sizin burcunuz hangisi?

Mısır astrolojisi burçlar olarak 12’ye ayrılmıştır. Bu burçlarda her ay da 10 günlük 3’er parçaya bölünmüştür. Mısırlıların birtakım varsayımları halen, bazı astrolojilerde kullanılmaktadır. Mısırlılara göre Güneş çok önemlidir ve astrolojide etkilidir. Thoth (29 Ağustos - 27 Eylül) Dışarıdan bakıldığında inanılmaz bir cazibeye sahip olan Thoth burcu insanları, son derece mücadeleci bir yapıya sahiptir. İstediğini alır ve arkasına bile bakmaz. İş hayatında çok başarılılardır. Hamlelerini düzenli ve planlı yaparlar. Kazandıkları parayı ailesiyle paylaş maya bayılırlar. Dürüst ve cömerttirler. Thoth burcu insanları lider özelliklere sahiptir. Çevresindeki insanları yanına kolayca çekip, onları yönlendirebilir. Araştırmayı ve kendini geliştirmeye bayılırlar. Ancak tek sıkıntıları fazla sabırsız olmalarıdır.

Mısır astrolojisine göre sizin burcunuz hangisi?

Horus (28 Eylül - 27 Ekim) Çok nazik bir yapıya sahip olan Horus burcu insanları, genellikle çevresindekilerin dikkatini bu yönüyle çekerler. Sevdiklerinizi kırmadan herkesin işine koşturmaktan zevk alırlar. Mücadele etmeye bayılırlar çünkü onların istedikleri şeyler bellidir ve olmalıdır. Hiç sorun yaşamadan büyük işlerin altından kolayca kalkarlar. Sonsuz bir öz güvene sahiptirler. Kime nasıl davranacaklarını iyi bilirler. Siyaseti çok iyi becerirler. Sosyal ilişkilerde gelişmişlerdir. Adaletli ve cesur olan Horus’lar haklarını sonuna kadar savunurlar. Ancak en önemli problemleri istedikleri şeylerde çok ısrarcı ve inatçı olmalarıdır.