BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18
HABER /  GÜNCEL

Mis gibi doğada yoga keyfi!

Gerçek doğada yapılan bu yoga ile günlük yaşamdan çok uzaksınız...

Abone ol

Türkiye’nin en büyük yoga topluluklarından Yoga Academy geçtiğimiz hafta Bolu’da bir meşe ormanı içinde, doğanın tam ortasında yer alan Gazelle Resort&SPA’daydı.

Yoga yaparak günlük yaşamlarının sıkıntı ve stresinden kurtulan kişiler, doğanın tam da içinde yer alan bir cennet buldular kendilerine.

İki günlük kampta yoga hakkında hem teorik hem pratik dersler, yoga üstadı Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde düzenlendi. 150 dönümlük meşe ormanının içinde, “gerçek doğada” yer alan otelde yoga uygulayıcıları doğayla buluştu. Ormandaki meditasyon sırasında duyulan tek ses kuş cıvıltıları ve yaprak sesleriydi. Gece ayın enerjisiyle, gündüz ise güneşin enerjisiyle yine doğanın içinde bütünleştiler. Baharı enerji ve huzur dolu geçirmek isteyen yogacılar burada doğaya doydu.

Yaklaşık 200 kişiden oluşan yoga kampına sadece Türkiye’den değil dünyadaki birçok ülkeden de çok sayıda katılım oldu. Katılımcılar:

Etiler, Kadıköy, Nişantaşı, Bahçeşehir, Cumhuriyetköy, Beşiktaş, Çiftehavuzlar, Çayyolu, G.O.P, Çankaya, Kentpark, Karşıyaka, Çeşme, Alsancak, Alaçatı, Bornova, Güzelyalı, Bursa, Yalova, Bodrum1, Bodrum2, Ayvalık, Antalya, Antalya2, Datça, Aydın, Kuşadası, İzmit, Manisa, Adana, Muğla, Mersin, Denizli, K.K.T.C., Azerbeycan, A.B.D., Fransa, Almanya, İspanya, Bahreyn, Türkmenistan, Kore, Bulgaristan