BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  GÜNCEL

Minik Irmak, Erdoğan'ı göremeyince hüngür hüngür ağladı!

Yozgat'ta önceki gün yapılan AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşemeyen 4 yaşındaki Irmak Ayşe İstek, gözyaşına boğuldu.

Abone ol

Yozgat'ta önceki gün yapılan AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşemeyen 4 yaşındaki Irmak Ayşe İstek, üzüntüden hüngür hüngür ağladı.

Kongrenin düzenlendiği Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda jimnastik eğitimi alan Irmak Ayşe İstek, sporcu arkadaşlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayıp çiçek vermek için hazırlık yaptı.



''ÇİÇEK TAKDİM EDECEKTİ''
Anne Tuğba İstek ise eve geldiğinde kızı Irmak'ın çok üzüldüğünü ve ağladığını belirterek, "O gün Cumhurbaşkanımız Yozgat'a geldiğinde sporcular çiçek merasimi yapacaktı. Irmak çiçek takdim edecekti Cumhurbaşkanımıza. Program geciktiği içinde öğretmenimiz bizi evimize gönderdi. Eve geldiğimizde Irmak çok üzüldü ve çok ağladı. Çünkü çok seviyor Cumhurbaşkanımızı. Ben de öyle bir videosunu çekmek istemiştim. Umarım tekrardan böyle bir şey olur ve Irmak, Cumhurbaşkanımızı görür" şeklinde konuştu.


BEĞENİ REKORI KIRDI
Minik Irmak'ın Erdoğan'ı görememesi üzerine hüngür hüngür ağladığı video, sosyal medyada ilgi çekti. Hatta beğeni rekoru kırdı.