BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  GÜNCEL

Minik Ece'nin feci ölümü

Antalya'da annesinin uyuttuktan sonra markete gittiği 3 yaşındaki Ece Ural, uyanıp yatağından kalkarak balkona çıktı.

Abone ol

Balkon demirlerine tırmanan minik Ece, 6'ncı kattan beton zemine çakılarak feci şekilde can verdi.

Olay bugün saat 17.00 sıralarında Soğuksu Mahallesi 298 Sokak'taki 6 katlı apartmanda meydana geldi. 2 çocuk annesi Sibel Ural, 9 yaşındaki oğlu Arda ve 3 yaşındaki kızı Ece Ural'ı uyuttuktan sonra alışveriş için markete çıktı. İddiaya göre annesi evden çıktıktan sonra uyanarak yatağından kalkan minik Ece, balkona çıktı. Balkon demirlerine tırmanan Ece, dengesini kaybederek 6'ncı kattan beton zemine çakıldı. Komşuların 112 Acil Servis'i aramasıyla olay yerine gelen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ece, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AĞABEYİ KOMŞULAR UYARMIŞ
Kardeşiyle birlikte evde uyuyan Arda Ural, komşuların kapıyı çalmasıyla uyandı. Şaşkınlığı ve üzüntüsü yüzünden okunan Arda Ural, kardeşinin uyandığını fark etmediğini söyledi. Olayı duyduktan sonra panikle hastaneye koşan anne Sibel Ural, kızının yaşamını yitirdiğini öğrenince sinir krizi geçirdi.

Minik Ece'nin hayatını kaybetmesi, hastane personelini de üzdü. Ece'yi kurtarmak için çabalayan doktorlar ve hemşireler, minik kızın yaşamını yitirmesi üzerine göz yaşlarını tutamadı.