BIST 9.663
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,98
MEDYA

Mini etekli kedicik Adnan Oktar'a frikik vereceğim diye...

Adnan Oktar ile kedicikliklerinin A9 kanalındaki sıradışı şovları devam ediyor. Bu kez süper mini etekli kedicik kendini Adnan Oktar'a beğendirme uğruna kıvırdıkça kıvırdı. Kedicik frikik vermek için de özel olarak çabaladı.

Kendi televizyon kanalında yaptığı program ile adından söz ettiren Adnan Oktar, sık sık kediciklerini önünde oynatıp eğleniyor. Kendilerini Adnan Oktar'a beğendirmek isteyen kedicikler bu dans şovlarında artık sınırları zorluyorlar. A9 kanalındaki Adnan Oktarlı oryantal şovda bunun son örneği yaşandı.

Bu danslardan birinde mini eteği ile Adnan Oktar'ın karşısına geçen kedicik, frikik vermek için de özel çaba sergiledi. İşte Adnan Oktar ve kediciklerinin geldiği son nokta;

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle