BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
HABER /  GÜNCEL

Mimarlar Odası'nın logosuna bakın

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı alatrka tuvalet taşına benzeten Mimarlar Odası'nın logosu da hayli ilginç

Abone ol

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na helikopterle yukarıdan bakıldığı taktirde, mimari yapısının alaturka tuvalet taşına benzediğini söyledi. Ancak Karakuş, bu açıklamaları yaparken Mimarlar Odası'nın kendi logosu gündeme geldi.

MİMARLAR ODASI LOGOSU

Tezcan Karakuş Candan'ın bu açıklamalarından sonra TMMOB'ye bağlı olarak çalışan Mimarlar Odası'nın logosu dikkat çekti. Mimarlar tarafından oluşturulan logonun anlamsızlığı ve tuvalete benzerliği göze çarptı.logo.20141107073118.jpg

"SİZ MİLLETE HEP YUKARIDAN BAKTINIZ"

Öte yandan, sosyal medyada, Mimarlar Odası'nın bu seviyesizce tutumuna karşı çok sayıda tepki gelirken, içlerinden bir yorum dikkat çekti.

Mimarlar Odası'nın, Ak Saray'la ilgili "yukarıdan bakınca tuvalet taşına benziyor" yorumuna karşılık olarak bir Twitter kullanıcısı "siz millete zaten hep yukarıdan baktınız" dedi.

AK SARAY'IN MALİYETİ
ak-saray.jpg
(TIKLA SARAYI GÖR)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamasıyla ortaya çıkan AK Saray'ın maliyeti tamı tamına 1 milyar 370 milyon lira. Sarayın parasının 964 milyon liralık kısmı ödendi, geriye kalan ise 2015 bütçesine konuldu. Bu parayla biri 2 milyon liraya mal olan 685 okul yapılabiliyor.