BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
HABER /  GÜNCEL

Milliyet en hayırsever Sedat Peker'i seçti twitter yıkıldı

Milliyet Gazetesi ödülleri olay yarattı. Yılın en hayır sever işadamı ödülü Sedat Peker'e verildi. Sosyal medyada Milliyet Gazetesi'nin yaptığı bu tercih TT oldu herkes bunu konuşuyor.

Abone ol

Milliyet Gazetesi ödülleri olay yarattı. "Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl "En hayırsever iş adamı" kategorisinde ödül Sedat Peker'e verilince twitter bununla yıkıldı. Daha önce 'oluk oluk kan akıtacağız' sözleri ile gündeme gelen Sedat Peker, organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giymiş bir isim. 

Milliyet Gazetesi'nin ödül için Sedat Peker'e tercih etmedi haliyle sosyal medyada günün olayı oldu. Twitterda TT olan Milliyet gazetesine yoğun bir tepki de yağdı.

Sedat Peker'e ödül kanserli çocuklar için yaptığı 300 bin liralık bağış sebebiyle verildi. Cem Davran'ın 'övgülerle' alkışlattığı Sedat Peker ise ödül için yaptığı konuşmayı uzattıkça uzattı.

ÖDÜL NEDEN SEDAT PEKER'E VERİLDİ
Sedat  Peker ise ödülü kendisinin layık görülmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu ödülü bana veren Selda Alkor hanımefendiye tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Bu salonun içerisinde bu ödülü aldığım için çok mutlu olan dostlarımın olduğunu biliyorum, onlara da teşekkür etmek isterim. Ancak bu ödülü almamla ilgisi olmayan insanlar var, onlara da teşekkür ederim. İstatistiklere göre normal olarak ‘bu ödülü neden Sedat Peker’e verdiler’ diye düşünen insanlarında bu salonda var olduğunu bilmekteyiz. Zaten istatistikler bize böyle bir şeyi gösteriyor. Onlara da teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.

Sedat Peker'in ödül alması twitterda büyük yankı yarattı. Milliyet Gazetesi'ne gelen tepkilerin bir kısmı şöyle;





İsmini “Reis Sedat” olarak değiştiren Peker, avukat olan sevgilisi ile cezaevinden çıkar çıkmaz evlenmişti. Sedat Peker'in oğlu da Diriliş dizisinde rol almıştı.

Sedat Peker'in eşi Özge Peker kimdir işte karısı ve çocukları