BIST 9.526
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,03
HABER /  GÜNCEL  /  MİLLİ PİYANGO

Milli piyango yılbaşı bileti en şanslı numaralar hangisi?

Yılbaşı milli piyango 2018 çekilişine sayılı günler kaldı. Milyonlarca kişi bu yıl milli piyango ikramiyesi için bilet çekmeye başladı. Peki milli piyango en şanslı numaralar ne en çok hangi rakamlar şanslı. Milli piyango 2018 güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Milli piyango yılbaşı ikramiyesi 2018 bu yıl 61 milyon lira olarak belirlendi. Yani eski parayla tam 61 trilyon. Milli piyangonun kendisine çıkacağına inanan binlerce kişi biletleri almaya başladı. Peki milli piyango biletleri en çok hangi numaraya çıkıyor?

Yeni yıl yaklaşırken kimi vatandaşlar biletini aldı kimi ise bir an önce alma derdinde. Zengin olma hayali kuran vatandaş ise 31 Aralık akşamı düzenlenecek olan çekilişten önce soluğu Milli Piyango bayileri önünde alıyor. Peki daha önceki yıllarda en çok hangi biletlere ikramiye çıktı? En çok hangi numaralara şanslı numara oldu? ekilişlerde büyük ikramiyelerin tamamı çeyrek bilete çıkarken birçok kişi de zengin oldu. 

EN ŞANSLI İL İSTANBUL  Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişlerinde en şanslı il İstanbul. Yapılan çekilişlerde dörde bölünen büyük ikramiyenin talihlilerinin büyük bir kısmı İstanbul'dan çıktı.14 kez Yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiyesine ortak olan İstanbul’u, 4’er kez ikramiye çıkan Ankara ve Adana ile 3 kez ikramiye çıkan İzmir takip etti. 

YILBAŞI EN ŞANSLI NUMARALAR HANGİSİ? Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişlerinde büyük ikramiye son 10 yıldır hep çeyrek bilete vurdu. Peki büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı rakamlar hangileri? 3 rakamı 12 kez çıktı, 2 rakamı 10 kez, 1 rakamı 9 kez, 7 rakamı 7 kez, 4 rakamı 6 kez, 5 rakamı 6 kez ve 6 rakamı da 6 kez çıktı. Milli piyango yılbaşı çekilişlerinde en az çıkan rakamlar ise 4 kez çıkan "0" ve "9" oldu.