BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  DÜNYA

Milli maç arasını iyi değerlendireceğiz

Bursaspor’da Karabük deplasmanında alınan 3 puan sevinci yaşanırken, yeşil beyazlı ekibin son transferi Colin Kazım, milli maç arasını iyi d...

Abone ol

Bursaspor’da Karabük deplasmanında alınan 3 puan sevinci yaşanırken, yeşil beyazlı ekibin son transferi Colin Kazım, milli maç arasını iyi değerlendireceklerini söyledi.
Bursaspor bugünü de izinli geçiriyor. Bursaspor TV’ye açıklama yapan Colin Kazım, takım olarak tek eksiklerinin 3 puan olduğunu ifade ederek, "Eksik olan şeyi bu galibiyetle bulduğumuzu söyleyebilirim. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip Kayseri maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Tek eksiğim biraz maç süresiydi. Yavaş yavaş onu da toparlıyorum. Gün geçtikçe daha iyiye gittiğimi kendimde hissediyorum. Takımımız çok kaliteli oyunculardan oluşuyor. Güzelliklerin devamı gelecektir" diye konuştu.
Kaleci Frey de, gün geçtikçe futbolcuların ve teknik heyetin birbirini daha iyi tanıdığını kaydederk, "Taktiksel çalışmaların meyvelerini almaya başlıyoruz" şeklinde konuştu. .
Öte yandan Bursaspor, kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına yarın Özlüce Tesisleri’nde başlayacak.
(İHA)