BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92
HABER /  DÜNYA

Milli Eğitim Müdürüne kaktüslü protesto

Zonguldak’ta üç sendika temsilcisi Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e kaktüs hediye ederek istifaya davet etti. <br/>Zonguldak’ta geçtiğimiz...

Abone ol

Zonguldak’ta üç sendika temsilcisi Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e kaktüs hediye ederek istifaya davet etti.
Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde oluşturulan komisyonda Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı çeşitli kadrolara Eğitim-Bir Sen Üyeleri’nin atanmalarına tepki gösteren Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen, Eğitim-İş Temsilcileri ellerindeki kaktüs çiçeği ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’in makamını ziyaret etti.
Özbek’i yerinde bulamayan temsilciler, bu kez de Milli Eğitim Müdür Vekili Satılmış Tunçkaya’ya kaktüs çiçeğini hediye ederek tepkilerini gösterdi. Üç sendika adına konuşan Türk-Eğitim Sen Temsilcisi Şahin Ören, “Üç sendika adına Milli Eğitim Müdürü’ne bırakıyoruz. Burada incelediğimiz de ilk altı da hiçbir tane Eğitim-Bir Sen yokken, Eğitim-Bir Sen üyeleri oluşturulan komisyonla atanmıştır. Yıllarca çalışan kul müdürleri mağdur edildi. Turgut Özbek’i istifaya davet ediyoruz. Büyük bir hak yenmiştir. Burası T.C.’nin Milli Eğitim Müdürlüğü’dür. Asli sorumluları da buradadır” diye konuştu.
Görüşmenin ardından grup olaysız dağıldı.
(İHA)