BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,39
GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrenci ile öğretmen arasındaki sevgi ve ilham dolu ilişkiyi anlatan video hazırladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne yönelik öğrenci ile öğretmen arasındaki sevgi ve ilham dolu ilişkiyi irdeleyen bir video yayınladı.

Bakanlığın Twitter hesabından "#İyikiVarsınÖğretmenim" etiketiyle paylaşılan videoda, öğretmenlerin yeri doldurulamaz önemi, öğrencileriyle geçirdikleri eğlenceli, sıcak, şefkat dolu ve deneysel anlar ile öğretmen portrelerine ait aktüel görüntüler eşliğinde sunuluyor.

Ülkenin çeşitli yerlerinden öğretmen ve öğrencilere yer verilen videoda sıra dışı, ilham veren, fedakar öğretmenlerin hikayelerinden kısa kesitler yer alıyor.

Bakanlık tarafından hazırlanan videoda, "Öğretmen emektir, umuttur, ilhamdır, koruyandır, öğretendir, yetiştirendir, sevgidir, sevendir, sevilendir." mesajları kullanılarak, öğrencileriyle oyun oynayan, rap şarkı söyleyen, dans eden, ders öncesinde sınıf kapısında öğrencilerini karşılayan, müzik dersini alışılmışın dışında anlatan, engelli öğrencisiyle ip atlayan, farklılık yaratan öğretmenlerin sempatik görüntüleri sıralanıyor.

Videonun sonunda ise "2023 Eğitim Vizyonu" logosu kullanılarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlatılan öğrenci ile öğretmen ilişkisinin vizyon belgesiyle bağlantısı kuruluyor.

Sitene Ekle