BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  MAGAZİN

Miley Cyrus'dan gündemi sarsan öpücük!

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus konseri sırasında Katy Perry'e verdiği ateşli öpücük ile gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Skandalları ile gündemden düşmeyen 21 yaşındaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus, geçtiğimiz günki Los Angeles konserinde yeni bir skandala daha imza attı.

İlginç yaşam tarzı ve skandalları ile gündemden düşmeyen meşhur şarkıcı Miley Cyrus geçtiğimiz gece Los Angeles'ta verdiği son konserinde yeni bir skandala daha imza attı.

Ünlü şarkıcının Los Angeles konserine adeta ünlü akını vardı fakat genç şarkıcı Miley Cyrus'un meslektaşı Katy Perry ile öpüşme görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

1.20140224090656.jpg

Kardashian kardeşler, Hilary Duff, Nicole Richie ve Christina Aguilera gibi birçok ünlünün akın ettiği konserde ünlü şarkıcı Miley Cyrus şarkıları ve sahne performansı ile tüm izleyenleri çoşturuyordu. Sahne önünde Katy Perry ve diğer ünlü meslektaşları genç şarkıcıyı izlerken magazin gündemini sarsan o bomba patladı.

2.20140224090830.jpg

Miley Cyrus sahne kenarına oturup şarkısına devam ederken ünlü meslektaşı Katy Perry'i sahnenin ön bölümünde gördü ve kendisine elini uzattı. Arkadaşının bu çağrısına yanıt veren Katy Perry Miley Cyrus'a doğru yaklaşınca olanlar oldu.

3.20140224091020.jpg 

Ünlü şarkıcı güzel arkadaşı Katy Perry'nin dudaklarına yapıştı. Gayet samimi görüntüler veren ünlü çift salonda şaşkınlık sesleri yarattı. Katy Perry utançla arka bölüme doğru ilerlerken genç şarkıcı Miley Cyrus, meslektaşı Katy Perry'nin meşhur şarkısı 'I kissed the girl, I liked it' i kullanarak güzel arkadaşını öpmesinden keyif aldığını belirtti.


İşte Miley Cyrus'un Katy Perry'e verdiği ateşli öpücük: