BIST 9.723
DOLAR 32,53
EURO 34,80
ALTIN 2.425,83
HABER /  GÜNCEL

Milan Baros'a resmi teklif

Fatih Terim'in yeni sezonda kadroda düşünmediği Milan Baros'a menajeri Paska aracılığıyla resmi teklif iletildi.

Abone ol

Galatasaray'ın tartışılan yıldızı Milan Baros'a Almanya gözüktü!.. Yaşadığı sakatlıklar ve aldığı cezalar nedeniyle teknik direktör Fatih Terim'le bir türlü yıldızı barışmayan Çek yıldıza Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Hamburg resmen talip oldu.

Baros'u kadrosunda görmeyi çok isteyen Hamburg'un menajer Pavel Paska aracılığıyla teklifte bulunduğu öğrenildi. Alman kulübünün önümüzdeki günlerde de Baros'la yüz yüze görüşmesi bekleniyor.

Türkiye'de eskisi kadar mutlu olmayan 31 yaşındaki futbolcunun da bu ayrılığa sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Galatasaray yönetiminin de 1 yıl sonra sözleşmesi bitecek olan Baros'u uygun bir teklif gelmesi halinde gözden çıkarmak istediği belirlendi.

Cimbom bu teklife hayır demez

Almanya'dan gelen haberlere göre Hamburg yönetimi 4 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. Galatasaray'ın son yıllarda sakatlıkları nedeniyle verim veremeyen Baros için bu rakama hayır demeyeceği konuşuluyor. Fatih Terim'in de yönetimle yaptığı görüşmelerde yeni sezonda kadrosunda Baros'u düşünmediğini ve çok daha önemli bir forveti takıma istediğini söylediği ifade ediliyor.

Necati geldi, formayı kaptırdı

Antalya maçında gördüğü kırmızı kart ve devre arasında yapılan Necati Ateş transferinin ardından 11'deki yerini kaybeden Baros'a taraftarın da desteği azalmış durumda. 2008 yılında Lyon'dan 5.5 milyon Euro'ya transfer edilen Çek forvet, Sarı-Kırmızılı formayla 105 maçta 60 gole imzasını attı.