BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.435,51
HABER /  GÜNCEL

Mide bulandıran haber! 5 öğrenciyi...

LÜLEBURGAZ'da bir okulda öğrencileri taciz ettiği öne sürülen öğretmen 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Abone ol

LÜLEBURGAZ'daki bir ortaokulda 5 öğrenciye tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmenin yargılanması sürüyor. 

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dördüncü davanın duruşmasına, tutuksuz yargılanan sanık öğretmen Ü.S ile tarafların avukatları katıldı.

Öğrenci M.D, D.K, E.A, M.G, G.Ş'ye sözlü ve cinsel taciz suçlamasıyla hakkında 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sanık Ü.S, duruşmadaki ifadesinde, öğrencilerin kendisine iftira attığını ileri sürdü.

Çocukları taciz edecek herhangi bir harekette bulunmadığını iddia eden Ü.S, suçsuz olduğunu belirtti.

Mahkeme heyetince, sınav kağıtları ile fotoğrafların emanete alınarak dosyaya eklenmesine, bilirkişilerce incelenmesine, sanık öğretmen Ü.S, hakkında yapılan disiplin soruşturması raporunun da istenmesine karar verilerek duruşma başka bir tarihe ertendi. 

15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANIYOR

Lüleburgaz'da bir ortaokulda 5 öğrencinin ailelerine, öğretmenleri Ü.S, tarafından sözlü ve cinsel tacize uğradıklarını söylemesinin ardından, ailelerin şikayetiyle başlatılan soruşturmada gözaltına alınan Ü.S, Lüleburgaz Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Öğretmen Ü.S, öğrenci M.D, D.K, E.A, M.G, G.Ş'yi taciz ettiği, sınavlarda yüksek not vererek görevini kötüye kullandığı iddiasıyla hakkında 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.