BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Microsoft’tan akıllı saatlere özel klavye

Bilişim ve yazılım dünyasının dev markalarından Microsoft, son günlerde özel klavye ürünleriyle öne çıkıyor! Sıra giyilebilir teknolojilerde…

Abone ol

Teknoloji pazarında dengeler her geçen gün biraz daha değişirken, yeni ürünler de kullanıcı beğenisine sunulmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen özel Microsoft etkinliğinde Windows 10 tanıtılmıştı ve kullanıcı şikayetlerinin tümü yeniden şekillenmişti. Şimdi ise farklı bir girişimle daha Microsoft karşımızda.

Yeni nesil tablet modelleri için Bluetooth’lu özel klavyeler üreten ve piyasaya sunmaya hazırlanan Microsoft, rotasını şimdi de en büyük rakiplerinden biri olan Android’in giyilebilir cihazlar versiyonu Android Wear’a çevirdi.

Akıllı saatlere getirilen mesajlaşma uygulamalarının daha da kolay bir kullanıma sahip olmasını sunan 320×320 piksel çözünürlüğündeki “Analog Keyboard”, kare ekranla karşımıza çıkıyor. 

Moto 360 gibi yuvarlak ekranlı akıllı saatlere tam uyumluluk gösteren Microsoft klavyesinin videosunu izlemek için buraya