BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL

MHP'yi dinleyenleri 'iki B' diyenleri biliyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisine yönelik dizayn çalışmalarının sürdüğünü, dinlendiklerini, izlendiklerini ve bunu yapanları bildiklerini söyledi.

Abone ol

MHP lideri Bahçeli, partisine yönelik siyasi tanzim operasyonunun devam ettiğini söyledi. Bahçeli, “MHP’yi dinleyenler, arşivleyenler, ‘iki B’ diyerek aralarında konuşanlar bilinmez değildir.” dedi.

Ortadoğu gazetesine röportaj veren Bahçeli, 17 ve 25 Aralık operasyonları, ardından yaşananlar ve soruşturmaları yapan polislere yönelik openrasyonlar için de ilginç mesajlar verdi. 

'İki B' DİYE ARALARINDA KONUŞANLAR

MHP lideri Devlet Bahçeli, 2011 seçimleri öncesindeki kaset operasyonunun 3 yıldır aydınlatılamadığını belirtirken, partisi üzerindeki siyaset mühendisliğinin devam ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı’nın MİT’e, ‘MHP’yi karıştırın’ talimatı verdiği iddiasını hatırlattı ve “MHP’yi dinleyenler, arşivleyenler, ‘iki B’ diyerek aralarında konuşanlar bilinmez değildir.” dedi.

MİT'E 'MHP'Yİ KARIŞTIRIN' TALİMATI VERİLDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Haziran 2011 genel seçimleri öncesinde gerçekleşen partisine yönelik kaset operasyonunun 3 yıldır aydınlatılamadığını belirtirken, skandal olayı MHP’ye yönelik ‘siyasi tanzim ve tasarım’ olarak gördüğünü bildirdi. Partisi üzerindeki siyaset mühendisliğinin halen devam ettiğinin altını çizen MHP lideri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın MİT’e, ‘MHP’yi karıştırın’ şeklinde talimat verdiği yönündeki iddiayı hatırlattı ve ekledi: “Bu çok ciddi ve üzerine gidilmesi gereken bir ihbardır. MHP’nin içini bulanıklaştırmaya, düzen ve ilkelerini kırmaya çalışanlar haddinden fazla. MHP’yi dinleyenler, arşivleyenler, ‘iki B’ diyerek aralarında konuşanlar aslında bilinmez değildir.”

12 EYLÜLCÜLER KENDİLERİ İÇİN ANAYASA YAPTI DA NE OLDU?

25 Aralık soruşturması kapsamında verilen takipsizlik kararının önemli olmadığına işaret eden Bahçeli, “12 Eylül’cüler kendilerini anayasayla güvenceye almışlardı, ne oldu?” diye sordu. Ardından şunları kaydetti:

HERKES VEBAL ALTINDADIR

“Rüşvet illeti tedavi edilmeden, yolsuzlukların üzerine gidilmeden hırsızlar hak ettikleri cezayı bulmadan Cumhurbaşkanı’ndan Başbakanı’na kadar herkes vebal altındadır. AKP’li bakanları rüşvet ağına düşüren, hepsini kendisine kul-köle yapan kaçakçı nefsine yenik düşmüş, paraya teslim olmuş yeni avlarının peşindedir. 700 bin liralık saati koluna takan eski bakan, hırsız var diyenlere sataşmakta, etrafta tedirgin ruh haliyle dolaşmaktadır. Kara paracının önüne yatacak kadar şahsiyetinden ödünler veren, bir trilyonu üç beş kuruş gören oğlunun sicilini temizlemekle uğraşan, yatak odalarından çıkan para kasalarını unutturmaya çalışan eski bakan yolsuzluk hasılatıyla geçinmektedir. Devlet arsalarını peşkeş çeken, TOKİ’yi yiyip bitiren, patronuna kupon arazi ayıran ve ayarlayan eski bakan gözlerden uzak bir hayat sürmektedir. Hele hele, ne yaptıysa villasındaki paraları sıfırlayamayan bu çağın ileri zekalısı meşhur hanedan mensubu ise her fırsatta kürsülere çıkmakta, sanki meydan okurcasına hareket etmektedir.”

PARALEL DİYEREK SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALMAK FAYDASIZ

MHP lideri, yolsuzluk operasyonunu gerçekleştiren emniyet güçlerinin hukuksuz gerekçelerle tutuklanmasına da sert tepki gösterdi. Polislerin sadece görevlerini yaptığına işaret eden Bahçeli, “Paralel diyerek savaş tamtamları çalmak faydasızdır. Geçmişte darbe dediler, TSK’nın saygınlığıyla oynadılar, kahraman askerlerin aileleriyle birlikte hayatlarını zindana çevirdiler. Şimdi de paralel diyerek binlerce polis hedef alınıyor. Bana kalırsa asıl paralel, doğrularımızı eğip büken AKP ve ortağı PKK’dır. Bazı kamu görevlilerini sözde darbe davalarında kullanıp kumpasa alet etmek de başlı başına suçtur. Gün gelecek AKP hesap verecektir. Fildişi kulesinde Türkiye’ye tuzak kuranlar adaletin önüne çıkacaklardır.” dedi.