BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,71
ALTIN 2.509,76
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'nin yeni hedefi Candan Erçetin

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Candan Erçetin'in Tunceli'de bir askerin silahının namlusuna karanfil takmasını eleştirdi.

Abone ol

  İNTERNETHABER - Ünlü sanatçı Candan Erçetin MHP'nin hedefi oldu. Erçetin'in, özel harekatçıların namlusuna karanfil takmasına sinirlenen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu , "Namlunun ucuna karanfil takarak barışın geleceğini sanıyor bu aklıevveller" dedi.

candan-erçetin-namluya-karanfil.jpgAhmet Kenan Tanrıkulu, Denizli İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. 20 Nisan'da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek olan Bayrak Mitingi'yle ilgili olarak Denizli İl Teşkilatı'yla biraraya gelen Tanrıkulu, gündemdeki çeşitli konuları değerlendirdi.

SİLİVRİ'DE TİYATRO

Silivri'de devam eden Ergenekon Davası'nı "tiyatro" olarak niteleyen Tanrıkulu, "8 Nisan'da çıkan olaylar mahkemenin karar alma sürecini de etkiliyor. Silivri'de yapılan duruşmalar kararı önceden verilen duruşmalara dönüştü. Bu davayla ilgili generaller, Genelkurmay Başkanlarının tanıklığı kabul edilmedi. Ancak gizli tanık adı altında birçok kişi mahkemece tanık olarak kabul edildi. Gayriciddi bir durum söz konusu. Biz Silivri'yi bir hukuk cinayeti olarak görüyoruz" dedi.

ŞEHİTLERİN KARŞISINA NASIL ÇIKACAK!

Çözüm Süreci'nde oluşturulan 63 kişilik Akil İnsanlar Heyeti'yle ilgili de açıklamalarda bulunan Tanrıkulu, " Akil İnsanlar neyi anlatacak? Süreç dedikleri bu gelişmelerin neresinde vardı. İmralı ya da Kandil görüşmelerinin içindeler miydi? Beni bana nasıl anlatacak? Merak ediyorum, bu insanlar Denizli'ye gelip evladını şehit veren aileler veya gazilerin karşısına nasıl çıkacak" diye konuştu.

AKLIEVVEL CANDAN

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Tunceli'de konser veren sanatçı Candan Erçetin'in bir askerin silahının namlusuna karanfil takmasını da eleştiren Tanrıkulu, "Namlunun ucuna karanfil takarak barışın geleceğini sanıyor bu aklıevveller" dedi.