BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28
HABER /  MEDYA

MHP'nin gazetesinden Türkeş'e sert tepki: Hain!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davetini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş partisine yakın gazetenin hedefi oldu. Gazete Türkeş'i ihanetle suçladı.

Abone ol

Partisinin olumsuz tavrına rağmen Başbakan Davutoğlu'nun davetini kabul eden MHP milletvekili Tuğrul Türkeş, MHP'lilerin sert tepkisiyle karşılaştı.

Tuğrul Türkeş, Davutoğlu'nun teklifini kabul etti, devleti hükümetsiz bırakmadı.. MHP ise Türkeş şokunu hala atlatamadı..

Türkeş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etti, Türkiye'nin seçim hükümetinde yer alacağını duyurdu.

PKK'NIN KOALİSYON ORTAĞI DEDİLER

MHP ise bu çıkışı ihanetle suçladı, Türkeş'i "AKP - PKK koalisyonuna" ortaklık etmekle itham etti..

MHP'de Türkeş'e öfke giderek artarken, partinin gazetesi Ortadoğu da boş durmadı, Tuğrul Türkeş'e açık açık fitneci dedi, hain dedi, PKK'nın ortağı dedi.

İŞTE ORTADOĞU'NUN BUGÜNKÜ MANŞETİ:

ortadogu_3158.jpg

TUĞRUL TÜRKEŞ AK PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?

MHP'den istifa edip AK Parti'ye geçeceği konuşulan Türkeş ise bir açıklama yaptı. Türkeş; "AK Parti'den aday olmayacağım. Ben MHP'liyim. Beni MHP'den atamazlar. Ben anayasal bir görevi yerine getiriyorum'' dedi.

KARDEŞ TÜRKEŞ'TEN ABİSİNE GÖNDERME

AK Parti Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, sorulan soru üzerine “Gün ola harman ola, şimdilik ona elveda, yolu düşerse bir gün bana, yardım ederim ben ona” dedi.