BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

MHP'li Yalçın bir kısım basına çattı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bir kısım basında MHP aleytarlığı yapıldığını söyledi.

Abone ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bazı basın organlarında MHP aleyhtarlığı yapıldığını, bunun CHP'yi ve CHP sevdalılarını yanlışa sevk eden en büyük açmazı oluşturduğunu öne sürerek, "Seçmen nezdinde bunun CHP için olumsuz sonuçları kaçınılmazdır" ifadesini kullandı.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere partinin ve camianın, bazı medya kuruluşlarınca hedef tahtasında tutulduğunu iddia etti.

Semih Yalçın, "MHP'nin terörle mücadele konusunda haklılığının ortaya çıkması, takdir edilecek ve Sezar'ın hakkı Sezar'a teslim edilecek yerde, siyasi çevrelerde büyük bir hazımsızlığa ve kıskançlığa yol açmıştır. Öyle ki bugüne kadar yapılan haksız eleştirilerin dozunda düşüş olmadığı gibi aklıselimin, mantığın ve siyasi adabın sınırlarını aşan seviyesiz, ayarsız, rezil ve pespaye üslupla saldırılara devam edilmektedir" görüşünü savundu.

CHP'nin oylarının 7 Haziran seçimlerinde eridiğini ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

"CHP'nin, var saydığı yüzde 60 blokun desteğiyle iktidar olabileceğini sanması ve gedikli CHP sevdalısı birtakım 'medya mütekaitleri'nin de bunun üstüne atlaması, tam anlamıyla Bağdat'tan dönen yanlış hesaptır.

Sonradan beklentileri gerçekleşmeyince büyük hayal kırıklığına uğrayan CHP'liler ve CHP yanlıları, hesaplarının boş çıkmasının acısını MHP'den sormaya kalkmışlardır. Bir kısım basındaki MHP aleyhtarlığı, CHP'yi ve CHP sevdalılarını yanlışa sevk eden en büyük açmazı oluşturmaktadır. Seçmen nezdinde bunun CHP için olumsuz sonuçları kaçınılmazdır."