BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,74
ALTIN 2.512,17
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li vekillerden Avrupa çıkarması!

Eski Devlet Bakanı ve MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ile birlikte 8 milletvekili Avrupa'ya uçtu.

Abone ol

MHP'li vekillerden Avrupa çıkarması! 10 Ağustos'taki cumhurbaşkanlığı seçimleri için Avrupa'ya giden MHP'li vekiller, Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek isteyecek. Kampanyaya destek için Avusturya'da bulunan MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Türkiye'de huzurun tesisi için 10 Ağustos seçimlerinin büyük önem taşıdığını söyleyerek, "Kardeşliğin tohumlarını yeniden ekmek için Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek isteyeceğiz" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 17 gün kala MHP milletvekilleri bu kez Avrupa'ya uçtu. Eski Devlet Bakanı ve Konya Milletvekili Faruk Bal, Avusturya'daki temaslarında muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

BAL'A YOĞUN İLGİ

Gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılayan MHP'li Bal, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Ramazan'ın getirdiği huzur ortamının, siyasetin diliyle bozulduğunu söyleyen Bal, iktidarı suçladı. 10 Ağustos'un Türkiye'de huzurun yeniden tesisi için önemli bir tarih olduğunu söyleyen Bal, şöyle konuştu:

"Milliyetçi Hareket Partisi, cumhurbaşkanlığı seçimlerine büyük bir önem vermekte ve bunun gereğine uygun olarak yoğun bir kampanya süreci başlatmıştır. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve tüm parti yetkilileri bu amaçla yurt genelinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Benzeri bir çalışmayı Avrupa'da da yürütüyoruz. Bu amaçla 8 kişilik bir heyet Almanya, Fransa, Belçika, Avusturya, Hollanda ve İsviçre'de gurbetçilerle görüşecek, buradaki toplantılara katılacak. Dört gün sürecek ziyaret boyunca, gurbetçilerimizden Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek isteyeceğiz."