BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
HABER /  POLİTİKA

MHP'li vekil Star'ın kaset haberini patlattı

Star Gazetesi'nin bugün manşetinden verdiği MHP'li Barutçu'yla ilgili haber patladı. Barutçu açıklama yaptı, Star demediği sözleri yazmış.

Abone ol

Eski MHP'li bağımsız İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu, Star Gazetesi'nin bugünkü manşetinde kendisine atfen yapılan haberi yalanladı.

Barutçu, röportajda paralel devlet ve cemaat kelimesini kullanmadığını söyledi.

Star Gazetesi bugün manşetinden 'Kaset Kumpası Böyle Kuruldu" başlığıyla İhsan Barutçu'nun MHP'den ihraç edilmesine sebep olan 'seks kaseti' tuzağını haber yaptı. Manşet haberde Barutçu'nun paralel devlet ve cemaati suçladığı iddia edildi.

BARUTÇU BEN O SÖZLERİ SÖYLEMEDİM

TBMM bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu, MHP'ye kurulan kaset komplosunu cemaatin yaptığı iddialarını yalanladı.

Star Gazetesi'nin manşetindeki ifadeleri kendisinin kullanmadığını belirten Barutçu, "Ben paralel devleti de cemaati de kullanmadım. Eğer onların fail olduğunu bilsem açık yüreklilikle cesaretle de bunu söylerim. Buradan ifade ediyorum; bir kesimi suçlama kolaycılığı ile hedef seçebiliriz, bu doğru bir şey değil. Zaten yaşanılan kaosa biz de kaos ateşine benzin dökmek de, doğru bir şey değildir. Yaşanmış sıkıntılara ve acılara rağmen söylüyorum." diye konuştu.

STAR GAZETESİNDE HABER BÖYLE ÇIKTI

screen-shot-2014-02-21-at-4.08.26-pm.png

O GÜNÜN HERKES TANIĞI

Olayın yaşandığı süreçte her kesim ile görüştüğünü anlatan Barutçu, "Ben o süreçte Meclis'e geldiğimden beri her kesim ile görüştüm. Meclis Başkanı Sayın Çiçek'ten tutun, ana muhalefet partisindeki değerleri insanlarla bu konuyu önemsemeleri açısından görüştüm. İma oluyor tabi ki. İhtihsasi olarak bakılan mesele bugün can yakıcı şekle gelince bizi bir şekilde kameraların önüne çıkarma durumuna getirdiler." ifadelerini kullandı.

Başbakan'ın kaset tezgahlarını kendisinin önlediği şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Barutçu, "O günün herkes tanığı. MHP, o günlerde o tezgaha düşülen, alçaklara kim ne kadar alkış tutmuştur, kim ne kadar yuhalamıştır bilinmektedir." şeklinde konuştu.