BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.433,08
HABER /  GÜNCEL

MHP'li ünlü iş adamı ölü bulundu!

Kısa süre öncesine kadar MHP İstanbul İl Yönetimi'nde Divan Kurulu üyesi olan ünlü iş adamı aracının içinde başından vurulmuş şekilde ölü bulundu...

Abone ol

İç giyim firması Do-Re-Mi'nin sahibi, işadamı Mehmet Sinan Kenanoğlu (55), Beşiktaş Büyükdere Caddesi üzerinde, 34 HS 4983 plakalı aracının içinde başından vurulmuş olarak ölü bulundu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Mehmet Sinan Kenanoğlu'nun yaşamadığı anlaşıldı.

ARAÇTA BİR TABANCA BULUNDU

Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek, olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olayın olduğu yere gelen uzman ekipler araçta ve çevrede inceleme yaptı. Aracın içinde bir tabanca bulundu. Kenanoğlu'nu öldüren bu silahtan çıkıp çıkmadığı balistik ve olay yeri incelemesinin ardından belli olacak.

MHP İL YÖNETİMİNDE GÖREV ALMIŞTI

Kenanoğlu, kısa süre öncesine kadar MHP İstanbul İl Yönetimi'nde Divan Kurulu üyesi olarak görev yapmıştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MHP'DEN İLK AÇIKLAMA: SİNAN AĞABEYİ ÇOK SEVERDİK

MHP İstanbul İl Yöneticisi ve Do-Re-Mi giyimin sahibi olan Mehmet Sinan Kenanoğlu'nun vefatına ilişkin partisinden ilk açıklama geldi.

MHP İstanbul İl Sekreteri Murat Kotra konuyla ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Sinan Ağabeyi çok severdik. İyi bir abimizdi. Neden böyle oldu bilmiyorum. Üzüntümüz çok büyük" dedi. Kotra en son Kenanoğlu'nu 1 hafta önce gördüğünü söyledi.   

26710721.jpg

DO-RE-Mİ'NİN SAHİBİYDİ

Bugün intihar ederek yaşamını yitiren ünlü tekstilci Mehmet Sinan Kenanoğlu, uzun yıllardan beri çorap ve iç giyim ürünleri üretimi yapıyor.

Şirketlerini, Kenanoğlu Grubu çatısı altında birleştiren Kenanoğlu’nun Tess Çorap, Begüm Çorap ismi ile şirketleri bulunuyordu.

Kenanoğlu, mali sıkıntı yaşayan DoReMi markasını 2008 yılında satın almıştı. Ancak iç giyim markasının bir süreden beri mali sıkıntı yaşadığı sektör çevrelerinde konuşuluyordu.

Aynı zamanda MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi olan Kenanoğlu’nun, bir süreden beri mali sıkıntı yaşadığı kaydediliyordu.

KRİZDEKİ ŞİRKETİ ALMIŞTI

1969 yılında Baysallar Tekstil tarafından piyasaya sunulan DoReMi 2008'de ekonomik kriz ardından kapanmış, marka Ankara 1. İcra Dairesi tarafından açık artırmayla satışa çıkarılmıştı. Markanın isim hakkında 2011 yılında 2.8 milyon TL'ye satın alan Kenanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kenanoğlu Bartın'da sıfırdan tesis kuracaklarını söylemişti. DoReMi'yi 2011'de satın alan Kenanoğlu Şirketler Grubu, yaklaşık 90 yıllık bir geçmişe sahip.  1920 yılında Gaziantep’te faaliyete geçen şirket çorap üretimiyle tanınıyordu.

26710701.jpg

26710741.jpg