BIST 9.736
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.422,92
HABER /  DÜNYA

MHP’li Başkan AK Parti’ye geçti

Tokat’ta MHP’li Şenyurt Belde Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. <br/>Turhal ilçesinde bağlı Ş...

Abone ol

Tokat’ta MHP’li Şenyurt Belde Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.
Turhal ilçesinde bağlı Şenyurt Belde Belediye Başkanı MHP’li Cafer Ünal Arslan’ın AK Parti’ye geçmesi dolayısı ile parti binasında tören düzenlendi. AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, konuşmasında Arslan’ın AK Parti’ye geçişinin genel merkez tarafından onaylandığını belirterek, “Şenyurt Belediye Başkanımızı AK Parti belediyeciliğine ve yine başkanımızı AK Parti’ye kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu sizlerle paylaşıyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Belediye Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah AK Parti belediyeciliğini iyi anlayan, özümseyen ve bu doğrultuda çalışmalarını yukarı seviyelere çıkarmasını diliyoruz ve buna inanıyoruz" dedi.
AK Parti’ye geçmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cafer Ünal Arslan ise duyduğu heyecanı dile getirerek, “Türk siyasetinin önünü açan ve toplumun genişleten sayın Başbakanımıza ve siyasi kadroları ile aynı safta olup hak yolunda çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum" diye konuştu.
(İHA)