BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
HABER /  POLİTİKA

MHP'den flaş Akşener adımı! Üsküdar ilçe teşkilatı görevden alındı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde MHP'lilerce gösteri yapılmasıyla ilgili flaş gelişme. MHP Genel Merkezi, Akşener'in evinin önünde yaşananlarla ilgili olarak MHP Üsküdar İlçe Teşkilatını görevden aldı. 11 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti lideri arasındaki sert polemikten sonra Akşener'in evinin önünde MHP'lilerce gösteri yapılmasıyla ilgili flaş gelişme. MHP Genel Merkezi, Akşener'in evinin önünde yaşananlarla ilgili olarak MHP Üsküdar İlçe Teşkilatını görevden aldı. MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

İL VE GENEL MERKEZDEN HABERSİZ... MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın, Üsküdar İlçe Teşkilatı İl Başkanlığı ve Genel Merkez'in bilgisi dışında hareket ettiği için görevden alınmıştır" dedi...

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan gözaltına alındı. Genel Merkez de Aslan'ı görevden aldı.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI... Son dakika bilgisine göre, İstanbul Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, Akşener'in evindeki izinsiz gösteriye karıştıkları gerekçesiyle MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan'ın da aralarında bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin diğer şüphelileri yakalamak için olayla ilgili güvenlik kamera görüntülerini incelemeye devam ediyor. Şüpheliler hakkında, "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa muhalefet" ile "tehdit" suçlarından işlem yapılacağı belirtildi. Diğer şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor. 

BAKAN SOYLU TALİMAT VERMİŞTİ... Gözaltına alınanların kişinin Üsküdar Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri devam ediyor. Akşener'in evinin önündeki izinsiz gösteri için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla İstanbul Valiliği soruşturma başlatmıştı. 

Meral Akşener ile Bahçeli kavgasının asıl sebebi ne? 'Gelin vurun lan!'

İYİ Parti'den Bahçeli'ye: Kurtarmaya çalıştığın mafyanın raconunda bile yok...

MHP'den Akşener'e olay benzetme! Akşener çok kızacak...